Jump to content

Mol5

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Belgium

Community Reputation

1 Neutraal

About Mol5

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro
 1. Heb het hopelijk met het opnieuw instellen van de zitposities opgelost. Zoniet zal ik proberen te achterhalen wanneer het precies gebeurt. Van dat kantelen bij het achteruitrijden wist ik niets. Op zich handig als ze ook weer terug kantelen. Alvast bedankt!
 2. Bij mijn E-Niro veranderen de buitenspiegels regelmatig van stand zonder dat ik dat zelf wil/doe. Zeer irritant is dat. Moet ze dus telkens weer met de koppen terugzetten. Weet iemand hoe dit te verhelpen zou zijn?
 3. Ik merk regelmatig dat de beide buitenspiegels van mijn E-Niro een andere (naar beneden gerichte) stand aannemen zonder dat ik dat zelf heb veranderd.
  Ik stel ze dan weer bij en enige tijd later is het weer het zelfde probleem.
  Weet iemand hier een oplossing voor?

 4. Het bericht van HansH van 9 juli bevatte de gouden tip. De telefoon laadt weer, allemaal bedankt voor het meedenken.
 5. Thuis kan ik wel draadloos opladen, maar niet in de wagen. In het begin werkte het in de auto ook, maar nu niet meer. In de gebruikshandleiding van de E-Niro staat wel dat het aan en uit kan (via die USM?). Misschien is het nu al stuk. In de garage kwamen ze ook niet veel verder dan dat ik alle deuren eerst dicht moest doen. Vandaar mijn vraag hier. O ja, ik gebruik geen hoesje!
 6. In de handleiding staat onder Interieur (?) van de alfabetische index dat ik moet kijken onder 'Draadloos smartphone opladen' (5-139). Hier staat vervolgens dat in deze functie ON / OFF kan zetten door op het instrumentenpaneel USM te selecteren (zie blz 5-42). Vervolgens staat hier niets vermeld over die USM......?
 7. Mijn Samsung Galaxy S10 zou moeten laden in de E-Niro. Toch gebeurt er niets als ik hem in het vakje voor de telefoon leg. Kun je deze functie ergens aan of uit zetten in de auto?
×
×
 • Create New...