Jump to content

johnnieb

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About johnnieb

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  kia picanto 2005
 1. En heb op youtube gezien dat de Waeco cruise contoles zo goed als hetzelfde zijn als john gold.
 2. Ik zal een foto proberen te uploaden, maar de schema's heb ik ook gevonden. En die zijn niet van mijn dochters kia. Daar zit een enkel din radio in, en heb gister ontdekt dat er ook dubbeldin radio's zijn voor dit type,echter zonder navigatie. Dus vermoed dat daarom er ook geen snelheids signaal naar de radio gaat.
 3. Ja daar zit wel een iso stekker in voor de radio, zou daar dan ook een draad in zitten voor het snelheids signaal?
 4. Ik ga als mijn dochter weer thuis is met de auto weer verder met zoeken,bedankt alvast voor de hulp. En even gekeken, ik heb dus een SA model.
 5. Ik heb het eerste type ,dacht dus BA, en ik heb nog de gewone enkel din radio. Ik heb een john gold cc ,en die hebben het dan over het aansluiten van een draad op de snelheids signaal. Ik heb dezelfde cc bij mijn eigen auto (Daihatsu Cuore) ingebouwd, op deze manier. maar daar heb ik op internet de draadkleur gevonden, en dat is een lastige voor de kia picanto.
 6. Ik heb helaas een oudere picanto (2005) , dus geen voorbereiding voor navigatie en zo. Nou ben ik al een tijdje aan het speuren op internet met trefwoorden ook in het engels , maar kom bar weinig tegen . Zelf ook geen stoomloop tekeningen of hoe dat ook heet. Op mij obd stekker zitten een stuk of 8 draadjes, kan ze natuurlijk allemaal afgaan, maar of dat nou ideaal is.
 7. Ik ben nog steeds opzoek naar de draadkleur van het snelheids signaal. Nu heb ik op de versnellingsbak met een stekker ,met de kleur zwart, creme ,en blauw , moet het met 1 van deze lukken?
 8. hallo forumleden. ik ben er nu ook mee bezig. En nu is mijn vraag, is er hier al wat over bekend welke draadkleur het moet zijn? gr John
×
×
 • Create New...