Jump to content

Zoef de Haas

Leden
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

2 Neutraal

About Zoef de Haas

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro ExecutiveLine (MY20)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zoef de Haas

  SCC-reactie

  In de bestuurders opties zie ik SCC-reactie voorbij komen. Deze kan ingesteld worden op: • Traag: De volgsnelheid om de ingestelde af‐ stand tot de voorligger te behouden is lager dan de normale snelheid. • Normaal: De volgsnelheid om de ingestelde af‐ stand tot de voorligger te behouden is normaal. • Snel: De volgsnelheid om de ingestelde af‐ stand tot de voorligger te behouden is hoger dan de normale snelheid. Maar wat bedoelen ze hier nu precies mee? Heeft dit met de acceleratie te maken? Oftewel als ik hem op SNEL instel dan trekt de e-Niro sneller op zodra er ruimte tussen mij en de voorligger is? Wat mij betreft staat het wat ongelukkig uitgelegd. Iemand die het kan ophelderen?
 2. Ik heb via AliExpress zo mooie midden console organizer besteld (deze doe je onder de armsteun). Wellicht gezien in dit topic. Echter past deze niet in mijn e-Niro MY2020. De verkoper geeft nu aan dat ie niet compatible is met mijn e-Niro maar alleen met de Niro 2018/2019. Ik heb netjes mijn geld terug gekregen dus het ding mag gratis naar degene die als eerste hem wilt komen halen (omgeving Dordrecht). Als dit tegen de regels is van het forum dan hoor ik het natuurlijk graag. Echter hoop ik op deze manier iemand anders blij te maken met iets waar ik geen zak aan heb.
 3. Klinkt goed! Zou je misschien eens wat foto's willen plaatsen? Ben benieuwd naar het eind resultaat.
 4. Zojuist mijn eigen vraag beantwoord. Nee, deze is niet geschikt voor de e-Niro MY20. Ik heb de update op 2 verschillende (16 en 32GB) USB sticks gezet, geformatteerd als FAT32. Hij geeft bij beide aan "Zoeken naar media bestanden --> Media bestanden niet gevonden".
 5. Daar heb je best een beetje gelijk hoor. Hij is idd nog niet echt mainstream. Was zelf ook gewoon meer benieuwd of er dealers zijn die dit uitvoeren en wat daarbij de kosten zijn. Het is niet zo dan ik er om sta te springen hoor.
 6. Ik vind het er wel mooi uit zien en tevens komt hij niet zo vaak voor, Dus maakt een doorsnee auto iets unieker. Een fractie maar ach je moet wat.
 7. Heb de video bekeken en ben nu wel erg benieuwd of er dealers in NL zijn die dit ook aanbieden?
 8. Zoef de Haas

  Actieradius

  Zojuist even de proef om de som genomen. Natuurlijk geen wetenschappelijk onderbouwde test maar gewoon een stukje rijden, 2x dezelfde route met dezelfde instellingen etc. 20,5km, paar stukken rijksweg met een max snelheid van 117km/h (cruise control) en een paar stukken binnendoor. Gereden in "normal" modus. De eerste keer rijden met level 1 en de tweede keer rijden met level 3. Gewoon om voor mezelf eens te kijken wat nu het verschil is. Gemiddeld verbruik met re-gen level 1: 16.4kWh/100km Gemiddeld verbruik met re-gen level 3: 16.7kWh/100km Nou is dit zoals eerder aangegeven geen uitgebreide test en qua verkeer kan het natuurlijk ook wat schelen, de ene keer meer remmen ivm verkeer wat voor je rijdt etc. Maar het verbruik ligt dus vrij dicht op elkaar. p.s. voordat ik ging rijden alle statistieken in de settings gereset, zodat ik "schoon" aan de testen begon.
 9. Is deze update ook geschikt voor de e-Niro (MY20)? Ik zie namelijk hele andere versie nummers voorbij komen bij mij.... Maar sowieso bedankt voor het posten!
 10. Zoef de Haas

  Actieradius

  Ik lees overal dat hoe hoger de re-gen level hoe meer je “spaart”. Met de flippers remmen zou ook meer energie moeten geven. Maar kan iemand uitleggen hoe dit werkt? Ik heb namelijk gemerkt dat als ik normaal rem, dus met het rem pedaal en een laag re-gen level (0 of 1) gebruik, ik toch heel wat extra oplaad. Kan iemand hier een lich op schijnen?
 11. Zoef de Haas

  Actieradius

  Haha nee niet voor nieuwe vullingen. Maar 31./3.2 is dus vrij hoog blijkbaar. Maar is 2.6 weer niet erg laag?
×
×
 • Create New...