Jump to content

ArnoldB

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ArnoldB

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto 1.0 '2008

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag even verder gezocht en ik verdenk het rechter voorwiellager. Binnenkort maar even een afspraak maken met de garage, dan kunnen hun nog even beter checken en een nieuw lager links en rechts plaatsen. Want als rechts nu aan de beurt is zal links er binnenkort wel aankomen, de auto heeft 200.000 km gereden.
 2. Bedankt, maar banden zijn vrij nieuw dus denk ik dat dat het niet is. Maar ik ga er zeker even naar kijken.
 3. Hallo allemaal, ik heb een vraag m.b.t. de Picanto 1.0 '2008 Sinds kort zit er een zingend geluid in de aandrijving, ik twijfel aan de bak of een voorwiellager. Als ik de koppeling in trap dan veranderd het geluid niet, het is snelheid afhankelijk. Waar kan ik het niveau van de bakolie controleren en hoe kom ik daar bij, moet er nog iets uitgebouwd worden of kan ik daar zo bij. Ik heb al even onder de auto gekeken, maar zag zo geen stop zitten. Ik hoop dat ik hier een antwoord krijg op mijn vraag.
 4. Hallo, mijn Arnold en nieuw hier op het forum, mijn dochter heeft een Kia Picanto 1.0 uit 2008 en aangezien ze altijd bij mij komt met vragen m.b.t. de Picanto, leek het mij makkelijk om me te registreren bij dit forum. Ik heb niet veel ervaring met Kia, maar mijn dochter is er heel tevreden over. De auto heeft nu 200.000 km gereden en er komt een geluidje uit of de versnellingsbak of een wiellager, maar ik zal even kijken waar ik die het beste stellen kan.
×
×
 • Create New...