Ga naar inhoud

sean1966

Leden
  • Aantal Items

    15
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door sean1966

  1. sean1966

    Navigatie vraag

    Ah ok. Dankjewel. Vreemd, want dat gele stuk was heel rustig. Maar ik ga het eens in de gaten houden.
  2. sean1966

    Navigatie vraag

    Weet iemand waarom je soms een stuk van de weg in de navigatie in een andere kleur ziet? zie foto - een stukje is geel en de rest groen waar heeft t mee te maken?
  3. sean1966

    Niro startscherm

    Ik heb pas ruim 2 weken mijn auto. Daarvóór altijd Ford gereden. Ik ben erg blij met de Niro. Ik ken de vorige versie van UVO niet dus daar kan ik niet over meepraten. Maar misschien begint Kia wel arrogant te worden omdat ze zo’n groot merk aan het worden zijn. Laten we hopen van niet. En ik denk dat veel gebruikers overal ter wereld hier wel over zullen klagen.
  4. sean1966

    Niro startscherm

    En het erg En het ergste is: de dealers konden mij ook niet verder helpen....
  5. sean1966

    Niro startscherm

    Netjes zo toch? Duidelijk. Of het veel zal helpen weet ik niet maar t is beter dan niks.
  6. sean1966

    Niro startscherm

    Ik ben blij dat er iemand is die begrijpt wat ik bedoel met de nieuwste versie van UVO. CarPlay is wel full screen. Maar ik vind het alleen handig voor Flitsmeister en een incidentele whatsapp. Verder kijk ik er niet naar. En inderdaad het Kia beginscherm is minimalistisch. Ik heb geen ervaring met de vorige versie maar ik vind het knap irritant om elke keer als ik instap een knop in te moeten drukken om een scherm te krijgen.
  7. sean1966

    Niro startscherm

    Ja die waarschuwingstekst krijg ik ook. En dan het donkere beginscherm. Ik ben vd week teruggebeld door de dealer en die vertelde mij dat het te maken heeft met de meerdere gebruikers die je aan kunt maken. Dan moet je uiteraard een scherm krijgen waar je de gebruiker kunt wijzigen. Logisch maar niet prettig.
  8. sean1966

    Niro startscherm

    Maar zijn er geen mensen hier met de nieuwste software? Die kunnen het beamen of mij vertellen wat ik dan fout doe.
  9. sean1966

    Niro startscherm

    Nee helaas niet. Alles schiet uiteindelijk weg en terug naar het beginscherm.
  10. sean1966

    Niro startscherm

    Ja dat lukt. Maar als ik de volgende keer m’n auto start staat ie weer op het beginscherm. nu 2 dealers gesproken die beide het niet voor elkaar krijgen. Dus waarschijnlijk is het zoals het is.
  11. sean1966

    Niro startscherm

    Ik kom net bij de dealer vandaan en hen het “probleem” voorgelegd. De update schijnt zó nieuw te zijn dat zij het ook niet weten. De specialist is door het hele menu gelopen (wat ik ook al gedaan had) maar er zit geen mogelijkheid in om het scherm wat ik in de eerste post geplaatst heb, weg te krijgen en een eigen ingedeeld scherm met widgets te krijgen elke keer dat je de auto start. Helaas. Het lelijke scherm blijft het eerste wat je ziet en je zult zelf je eigen scherm aan moeten klikken. Of CarPlay/Android moeten gebruiken. Mocht iemand toch de oplossing weten..... zet het hier aub neer. ps: de online manual is veroudert. Nog niet aangepast aan de nieuwe software.
  12. sean1966

    Niro startscherm

    Ik denk dat het hier is, maar wat ik ook probeer, ik krijg dat scherm niet....
  13. sean1966

    Niro startscherm

    Dankjewel. Ik heb de handleiding al doorgeploeterd, maar ben het helaas niet tegengekomen. Misschien dat iemand anders me kan helpen?
  14. sean1966

    Niro startscherm

    Hallo iedereen. Nieuw lid hier. Sinds afgelopen maandag de trotse bezitter van een Niro Hybrid. Wat een auto. En wat een verschil van techniek en nerdy tech stuff in vergelijking met m’n vorige auto. Het kost me heel wat tijd om er doorheen te komen wat alles inhoud. Nu heb ik wel een vraag waar ik niet uit kom: Als ik het contact aanzet, en het systeem is opgestart, staat ie iedere keer weer op het donkere beginscherm. En niet op het laatste scherm wat ik aan had staan. Is dit te wijzigen?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...