Jump to content

Richarda

Leden
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Richarda

 1. Richarda

  antenne

  moet ik zeker van alles wat loshalen,Of kan ik dat door laten meten?
 2. Richarda

  antenne

  laast vroeg ik hier of mijn venga uit 2011 antenne gps-ontvanger? dat is dus zo waasrom ik dit vraag heeft dit invloet op de ontvangst van de radio? laaste tijd heb ik heel slecht ontvangst zender valt weg of stoort heel erg. nu zit ik zelf te denken om eerst een nieuwe spriet te kopen maar heeft dat zin?? en zo ja wat voor spriet moet ik kopen is het speciaal met GPS ontvangst., Of staat dit los van de antenne voet want daar zou de GPS ontvanger inzitten?
 3. Richarda

  radio en stuur

  goede dag allen ik heb twee vragen 1 mijn stuur bladdert af is daar wat aan te doen? 2 heeft de venga uit 2011 antenne gps-ontvanger?
 4. waar kan ik een orgineel achteruitrij lamp kopen? die van mij is stuk wilde lampje vernieuwen maar hele houder is stuk en wil een compleet nieuw kopen maar kan op internet niks vinden alleen lampjes daar heb ik niks aan.
 5. Richarda

  vraag

  gewoon even een vraag kan je voor de venga 2011 ook materiaalen gebruiken van de Venga 2018? ik bedoel kan je bevoorbeeld de midden consol en scherm veranderen van venga 2011 naar venga 2018? niet dat ik het zal doen maar vond het wel interessant om te weten. ik ben heel blij met venga zo als hij nu is.
 6. Sinds kort hebben wij een venga uit 2011 en het dashboard kraakt de garage heeft er naar gekeken en wat geprobeerd er wat aan te doen. maar hellaas het mocht niet baten is dit probleem wel op te lossen? het stoort voor al op straatklinkers asvalt geen probleem. R.Alink
 7. Richarda

  stuur

  goede dag ik ben nieuw hier. ik ga zaterdag 20-3-2021 mijn kia venga uit 2011 op halen. het stuur was behoorlijk beschadigd dat ging ze maken.Maar mocht ik niet te vreden zijn kan ik dan een nieuw stuur kopen en wat kost deze. misschien iemand een antwoord ik kan namelijk niks vinden. Richard
×
×
 • Create New...