Jump to content

JSA

Leden
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About JSA

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Pro - Cee'd 1.4
 1. Wie heeft ervaring met de aangeboden lakbescherming (€200,=) wanneer je een nieuwe Rio aanschaft? Ben van plan om een witte te kopen dus geen metalic. De meningen zijn verdeeld en ik heb zelf geen ervaring . Wie wel? Is het echt zo goed of kan je die 200 euro beter besparen en de auto in de gewone autowas zetten af en toe? Je mag de auto daarna ook niet meer poetsen etc hoorde ik? Ik vraag mij af hoelang zoiets nee gaat en wat je wel en juist niet moet doen ook in de wasstraat etc etc? Wie heeft hier kennis van en wil deze delen? Alvast bedankt!
 2. Mijn proced 1.4 heeft dat ratelgeluid ook . Ene keer hoorbaar dan andere keer maar met name bij stationair toerental. Dealer hheeft een nagegeven motorisch maar niks kunnen vinden. De kleppen waren goed.
 3. JSA

  Lakschade motorkap

  RIO in het Wit is niet in metallic te krijgen denk ik? Dat is iets harder ga ik vanuit?
 4. Wie weet het verschil in de Dynamicline en de comfortsportline? Comfortsport heeft leer (kunst) en Alu velgen Dynamic heeft mooie led dagrijverlichting en nog iets extra's? (kan je achteraf deze led dagrij ook inbouwen of werkt dit dan weer anders in gebruil?) Neem aan dat de Led dagrij standaard aangaat en bij latere inbouw apart?
 5. Vertel...
 6. Mijn interesse gaat uit naar een nieuwe Rio maar onlangs kwam ik een "spyfoto" op internet tegen van de nieuwe Kia Rio... behoorlijk gecamoufleerd dat wel. Men verwacht dat hij in het najaar wordt gepresenteerd en ergens in 2017 in de showroom. Misschien het wachten waard dus. Het gerucht gaat dat er dan een 3 cylinderblokje met turbo in komt. Hyunday en de Kia Ceed zou er ook al mee werken? (100 pk?) Wie weet hier iets meer vanaf (sites of ander info)? En wie heeft ervaring / kennis in het verschil met een lichte huidige 1.2 4 cylinder en een 3 cylinder qua toerental / geluid (comfort) en duurzaamheid / betrouwbaarheid etc?
 7. Na veel geprobeerd te hebben is het NIET gelukt om je geschiedenis uit je navi te wissen. Dus wie heeft hier tips of ervaring mee? Alleen je eigen zelf aangemaakte favorietenlijst kan je wel wissen. WIE o Wie weet hier de oplossing voor? Zal toch raar zijn dat het helemaal niet mogelijk is ?
 8. Het staat idd niet in de handleiding helaas en ik heb alles al geprobeerd. ik zal kijken of ik ergens wat langer op kan drukken en of er dan wat gebeurt.
 9. Wie weet (ivm privacy uitleen auto) hoe je je lijsten in je navi zoals de laatste bestemmingen kunt wissen zonder je Navi tegelijk terug te zetten naar de fabrieksinstellingen? Het staat nl niet in de handleiding.. deze heb ik al geraadpleegd. In de navi zelf lom ik niet verder. Ik vraag mij af wanneer je je navi bijv nr fabrieksinstellingen terug zet, of je dan bijv ook je (software) updates kwijt bent die er ooit eens zijn ingezet door de dealer? Ik heb de vraag al eens gesteld maar er is nog geen oplossing gepost. Bedankt voor de tip/oplossing alvast Betreft de fabrieksnavi van LG - Kia Ceed 2010
 10. nee dit is niet de oplossing helaas... misschien iemand anders een idee ?
 11. Via bluetooth krijg ik verbinding met mijn fabrieks navi en kan ik bellen en gebeld worden in de auto. Echter is mijn adressenlijst van mijn mobiele tel is niet zichtbaar in het systeem en hij herkent mijn contacten dus niet. Dit was ooit wel het geval.. Ik heb de nieuwste update, ook van bluetooth en ik heb een HTC one V toestel als gsm. Wie weet hoe ik eea kan instellen / wijzigen??
 12. inmiddels doet de navi het weer! Ging even mijn softwareversie bekijken en nu doet hij het. waarschijnlijk omdat de spanning er een tijdje af had gestaan denk ik. versie is overigens 6.5.0 en de firmware is 1.5.2 - ED
 13. Vandaag 2.5 weken na de crash is er een nieuwe LG fabrieksnavi geinstalleerd bij de dealer. Alles leek te werken.. leek.. Rij ik weg bij de dealer merk ik dat de navi aangeeft dat ik ergens in duitsland ben bij een "hyunday platz"... Hij geeft dus een verkeerde locatie aan van waar ik ben... ik ben dus 470 km van mijn huis ...tevens reageert het systeem / map niet als ik rij, dus er gebeurt gewoon niks als ik een/mijn adres invoer. wel geeft het systeem de afstand aan en berekend het systeem de afstand vanaf die zg "hyunday platz". Terug naar fabrieksinstelling helpt ook niet. Morgen weer terug naar de dealer dus.. Wie weet overigens hoe je kan zien welke kaartversie en softwareversie je hebt? overigens bedankt voor het aanbod van de tom-tom! lees het nu pas..
 14. JSA

  Navigatie-update?

  volgens de dealer duurt zon software update ruim een 1 tot 1,5 uur als je dat bij de garage laat doen. klopt dat? een kaartupdate kost 169 euro lees ik hierboven?? en krijg je deze dan op een usb stick of is deze slechts eenmalig te installeren?
×
×
 • Create New...