Ga naar inhoud

mrhope

Leden
  • Aantal Items

    19
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

mrhope's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Ad bedankt voor de tip. Ik heb niet mijn deur rubbers ingesmeerd maar de afstand-houder-rubbers (pardon?), juist die ronde rubbers die de klep van carrosserie houden. En met succes. Het kraken is beduidend minder. Maar ik zal het vervangen voor glycerine (waar koop ik dat?), wellicht met hetzelfde resultaat. Groeten, Fred.
  2. Iedereen bedankt voor het meedenken. Beste Ad, mijn versnellingspook probeer ik nu zo min mogelijk vast te houden (wordt wel afkicken). Peter, ik heb geen leren bekleding, dus dat is het. Maar bedankt. Met de achterklep ben ik nog even aan het rommelen. Zonder hoedenplank gereden, zonder resultaat. Nu maar eens de bekende "afstand rubbers" ingevet met vaseline. Morgen maar kijken wat voor effect dit geeft. Wordt vervolgd. Gr. Fred.
  3. Hallo beste Venga rijders. Ik rijd nu al een tijdje rond in mijn Venga en er zijn een tweetal zaken waar ik mij aan stoor. Elke keer als ik een "verkeersheuvel" neem hoor ik een krakend geluid, vermoedelijk de achterklep. Herkend iemand dit en heeft iemand hiervoor een oplossing? En als ik terugschakel en op de motor afrem voel ik een behoorlijke resonantie in mijn versnellingspook. Is dit gebruikelijk? Vast bedankt voor de reactie. Gr. Fred
  4. mrhope

    Versnelling

    Bedankt voor jullie reactie. Ik heb nu zo'n 4500 km gereden. Dus jij denkt dat het op termijn soepeler zal gaan?
  5. mrhope

    Versnelling

    Hallo allemaal, Ik ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben maar ik krijg de auto maar moeilijk in zijn achteruit. Het voelt nogal vaag aan, niet hetzelfde gevoel als de overige versnellingen. Bovendien voel ik een lichte resonantie in de pook als ik bijvoorbeeld terugschakel van de 4e naar de 3e versnelling. Komt iemand dit bekend voor? Fred.
  6. mrhope

    Kraken dashboard

    Het zal ook wel iets zijn dat los trilt, de eerste weken had ik nergens last van.
  7. Daar helpt geen stootlijst tegen... Vandalisme!
  8. mrhope

    Kraken dashboard

    Hoe verhelp je kraakjes, als ik vragen mag? Heb je daar tips voor?
  9. Bedankt voor de tips!
  10. Ik heb het idee dat het los raakt door vuil dat er tussen kruipt. Zit er serieus aan te denken om de lijsten maar te laten verwijderen en af te zien van nieuwe. Hebben jullie, de stootlijstloze, erg veel last van parkeerschade?
  11. mrhope

    Kraken dashboard

    Het is wel weer zo'n klacht waarvan je denkt is die wel op te lossen... Heeft iemand er wel eens met de dealer over gehad?
  12. De stootlijst begint ook al los te laten...
  13. mrhope

    Kraken dashboard

    Bij wat warmer weer zit er een kraak links in mijn dashboard. Kent iemand dit verschijnsel?
  14. Heeft er iemand al geklaagd bij de dealer over het wringen van de oude stootlijsten? Zijn er al oude stootlijsten vervangen voor nieuwe? Kun je de oude verwijderen zonder schade?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...