Remko .me

Leden
  • Aantal bijdragen

    3314
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    26

Remko .me last won the day on 16 oktober 2015

Remko .me had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

322 Excellent

Over Remko .me

  • Rang
    Senior Lid
  • Verjaardag 08-08-86

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Auto ('s)
    Kia Rio UB Super Pack

Recente profielbezoeken

2113 profielweergaven
  1. Ja van dat plastic tape wat je normaal gebruikt om leidingen goed te dichten. Geen belemmeringen!
  2. Heb zo even geen foto bij mezelf! Maar zijn de 'ijzeren' haken. Zie hier:
  3. Goede banden inderdaad!! Nog steeds geen cuppen. Heb de auto wel laten uitlijnen, wellicht heeft dat geholpen ook
  4. He He, eindelijk! Probleem gevonden, een kapotte schakelaar in de koppeling.
  5. Ja, ik heb tape om de "haak" bij de achterklep gedaan (waarin hij vast pakt) en ook bij de haken waar je achterbank in vastpakt. Probleem is weg
  6. Bedankt, hij gaat volgende week heen, tot de oplossing is gevonden. Met bemiddeling van Kia.. Ik laat het jullie weten!
  7. "we kunnen niks vinden" verder, lastige kwestie... want ik mag zelf de kosten voor vervangende auto dragen en dat loopt flink op
  8. Afgelopen week probleem weer 4 keer voorgekomen, auto slaat af en wilt niet meer aan.... Ik heb het helaas ook in de file op de snelweg beleefd... mijn hart zat in mijn keel als je op de middenbaan staat in de file en men gaat weer rijden
  9. Sorry was even druk!! bedankt voor de antwoorden. Geen Xenon, goede tip van batterij uit zendertje.. ga ik proberen. Accu zou ik ook kunnen proberen, maar ben niet echt autotechnisch... Laatste 3 dagen heeft hij het weer goed gedaan. Volgende week gaat hij dagje naar de dealer om het proberen na te bootsen... lastig...
  10. Dag Marcel, Nee reservesleutel heeft het ook, geen zwakke batterij. Ook met de sleutel op de startknop werkt het niet.
  11. Dag allemaal, Sinds een paar maanden heb ik last van dat mijn auto zo nu en dan gewoon niet aan gaat. Ik een keyless entry systeem, dus waarbij je een start knop hebt en geen sleutel gebruikt. Hij gaat dan op Acc On en dan weer "Goodbye" uit. En dat blijft hij doen, niks helpt.... Al een keer gehad dat hij tijdens het inparkeren uitviel (koppeling verkeerd liet opkomen) en kreeg hem niet meer aan. Ben benieuwd of meerdere hier last van hebben? Het uitlezen geeft geen fouten.... Het starten gaat echt na een tijdje pas weer, dus soms hang ik zelfs al met Kia wegenwacht aan de telefoon en dan spontaan gaat hij weer aan.
  12. Omg.... hier 86k op de voorbanden gereden... Kia Rio originele van Kia
  13. eigenschap van de auto, vrees ik? Je leert ermee 'werken'. Anders je koppeling laten controleren.
  14. hier 86000 km op de teller, remblokken nog niet versleten.... dus is het wel wat vroeg inderdaad.
  15. Als de rio stationair draait hoor je hem 'afgeknepen' worden, beetje spugen, lijkt op diesel maar dan anders... is normaal. Verder hoop ik dat men je probleem gaat oplossen.