Jump to content

Henriw03

Leden
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

3 Neutraal

About Henriw03

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Michael 1712 Dankjewel, zo blijft de auto ook nog redelijk netjes. Ja klopt, als de hond hoog in de drift zit wil je niet dat je dagbekleding er uit getrokken wordt. De autokooi heb ik voor erbij, snel en makkelijk vervoeren. Voor het echte trainen en wedstrijden heb ik een wt-metall aanhanger.
 2. Ik weet niet hoe handig je bent, maar heb je overwogen om zelf een autokooi te maken van alluminiumprofielen, trespa en zwaar gaas? Scheelt je ontzettend veel geld. Ik zal vanmiddag even een foto posten wat ik heb voor kooi. Daar zit een mechelse herder teef in (om even een beeldt te hebben wat voor formaat hond er in zit).
 3. Netjes! Hopen dat je het nooit nodig hebt. Maar dit voorkomt een hele hoop wellis en nietes bij sommige ongevallen.
 4. september 2018 uit de fabriek gerold. Toen in november 2019 ingevoerd naar Nederland en op kenteken gezet en op 02 april 2020 verkocht aan klant (dit geval drew musiq). Zo lijkt het als je op rdw kijkt
 5. Henriw03

  Klepje tankdop

  Ik heb het ook gehad. De tankklep even aandrukken (gewoon normaal zonder echt kracht). Dan op de knop in de auto drukken, dan schiet hij gewoon los. Het is natuurlijk wel irritant en hoort beter te werken. Bij mijn beurt in februari heb ik het aangegeven bij de dealer en die heeft er iets aangepast. Geen idee wat, ben het ook vergeten te vragen, maar het klonk ze niet onbekend in de oren. Schoonmaken en spray er in kan nooit geen kwaad natuurlijk, misschien kun je het daarmee uitstellen tot je volgende garage bezoek.
 6. Henriw03

  Steenmarter

  Ik heb er ook zo'n kastje onder. Werkt bij mij wel, geen last meer gehad.
 7. Ik kwam er op vakantie achter toen ik moest wachten tot de auto naast mij parkeerde. De sleutels had ik al uit het contact gehaald en ben per ongeluk op de sleutels gaan zitten waardoor ik de auto vergrendelde met de afstandbediening terwijl ik nog ik de auto zat. Toen de deur geopend vanuit de binnenkant... en hoppa alarm ging af. Makkelijk om te testen of je het ook hebt op de auto (lijkt mij haast wel). In de auto gaan zitten, de auto vergrendelen met de afstandsbediening, minimaal 30 seconden wachten en dan de deur openen. Alarm gaat dan af.
 8. Bij gewoon ingelogd geeft de site bij mij ook melding dat je niet verder de site kunt gebruiken, tenzij de adblocker uitgeschakeld wordt
 9. Henriw03

  Onderhouds beurt

  Helaas wijst de praktijk anders uit. Mijn 15.000km onderhoud werd al als een kleine beurt gerekend. Zelf aangegeven dat ze vast een oliebeurt bedoelden, maar werd stellig volgehouden dat het bij 15.000km een kleine beurt is. Uiteindelijk kwam er iemand anders bij van de garage die bevestigde dat het een oliebeurt moet zijn i.p.v. kleine beurt.
 10. Henriw03

  Onderhouds beurt

  Hallo Jan, Ik heb hetzelfde met mijn 15.000km beurt gehad bij de dealer in Assen, Havik. Kreeg een rekening gepresenteerd van klein onderhoud terwijl het een oliebeurt hoorde te zijn. Als je inlogt bij 'mijn Kia' dan kun je daar de folder downloaden waar de prijzen in staan voor een onderhoudsbeurt. Heb hem ook in de bijlage gestopt van deze post. KIA192185_Niro_va2016_RO_folder_A5.pdf
 11. Hallo Olaf de Niro, Ik heb ook een dashcam er in en die zit achter het dashboard weg gewerkt. Volgens mij achter het handschoenenvakje. Ik zet hieronder even een link. Dat is een kastje die je op de auto kunt aansluiten, het is ook tegelijk een accubeschermer die voorkomt dat de auto word leeg getrokken als de dashcam steeds aanschiet op bijvoorbeeld bewegingdetectie. Op die manier kun je hem achter je dashboard mooi wegwerken en aansluiten. https://www.coolblue.nl/product/450706/blackvue-power-magic-pro.html succes
 12. ik heb ook al melding gehad van te lage bandenspanning. 2.1. had 3 banden op 2.1 en 1 band op 2.2. Gaf maar bij 1 band aan dat de 2.1 te laag was. Spanning omhoog gebracht en toen weer klaar. (dit was nog met de zomerset, niet dat dat uitmaakt)
 13. Henriw03

  herrie 18" banden

  Ik heb voor de aanschaf een proefrit gemaakt met de Niro op 18'' banden, enorm lawaai. Ik had de auto graag en ging toch al voor de 16'' banden want die hadden ze nog staan vanuit de travelers actie. Maar vind het een behoorlijk verschil tussen de 18'' en 16''. Bij mij zitten de standaard michelin banden er onder. Voor de winterbanden ga ik ook zeker even uitzoeken welke banden ik kies, en niet zomaar de garage laten kiezen zoals eerder altijd gebeurde. (is overigens ook een topic over).
 14. 1 kabel is voor de stroom en de andere kabel is voor de dashcam aan de achterzijde. Qua montage weet ik verder niets, dit is door de garage gedaan. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
×
×
 • Create New...