Jump to content
 • Sign Up

Henriw03

Leden
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Henriw03

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bij gewoon ingelogd geeft de site bij mij ook melding dat je niet verder de site kunt gebruiken, tenzij de adblocker uitgeschakeld wordt
 2. Henriw03

  Onderhouds beurt

  Helaas wijst de praktijk anders uit. Mijn 15.000km onderhoud werd al als een kleine beurt gerekend. Zelf aangegeven dat ze vast een oliebeurt bedoelden, maar werd stellig volgehouden dat het bij 15.000km een kleine beurt is. Uiteindelijk kwam er iemand anders bij van de garage die bevestigde dat het een oliebeurt moet zijn i.p.v. kleine beurt.
 3. Henriw03

  Onderhouds beurt

  Hallo Jan, Ik heb hetzelfde met mijn 15.000km beurt gehad bij de dealer in Assen, Havik. Kreeg een rekening gepresenteerd van klein onderhoud terwijl het een oliebeurt hoorde te zijn. Als je inlogt bij 'mijn Kia' dan kun je daar de folder downloaden waar de prijzen in staan voor een onderhoudsbeurt. Heb hem ook in de bijlage gestopt van deze post. KIA192185_Niro_va2016_RO_folder_A5.pdf
 4. Hallo Olaf de Niro, Ik heb ook een dashcam er in en die zit achter het dashboard weg gewerkt. Volgens mij achter het handschoenenvakje. Ik zet hieronder even een link. Dat is een kastje die je op de auto kunt aansluiten, het is ook tegelijk een accubeschermer die voorkomt dat de auto word leeg getrokken als de dashcam steeds aanschiet op bijvoorbeeld bewegingdetectie. Op die manier kun je hem achter je dashboard mooi wegwerken en aansluiten. https://www.coolblue.nl/product/450706/blackvue-power-magic-pro.html succes
 5. ik heb ook al melding gehad van te lage bandenspanning. 2.1. had 3 banden op 2.1 en 1 band op 2.2. Gaf maar bij 1 band aan dat de 2.1 te laag was. Spanning omhoog gebracht en toen weer klaar. (dit was nog met de zomerset, niet dat dat uitmaakt)
 6. Henriw03

  herrie 18" banden

  Ik heb voor de aanschaf een proefrit gemaakt met de Niro op 18'' banden, enorm lawaai. Ik had de auto graag en ging toch al voor de 16'' banden want die hadden ze nog staan vanuit de travelers actie. Maar vind het een behoorlijk verschil tussen de 18'' en 16''. Bij mij zitten de standaard michelin banden er onder. Voor de winterbanden ga ik ook zeker even uitzoeken welke banden ik kies, en niet zomaar de garage laten kiezen zoals eerder altijd gebeurde. (is overigens ook een topic over).
 7. 1 kabel is voor de stroom en de andere kabel is voor de dashcam aan de achterzijde. Qua montage weet ik verder niets, dit is door de garage gedaan. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
 8. Ik maak zo even een foto hoe de dashcam er bij mij in zit. Tussen nu en een uurtje heb je foto's
 9. Henriw03

  Xenon besteld

  Fijn om te lezen, misschien wil ik dat bij de volgende beurt ook laten doen
 10. Paar jaar geleden met een Renault gehad. Die stond ook meer in de garage dan thuis op het erf. De dealer was niet echt happig om iets te doen qua omruil voor een nieuwe auto, uiteindelijk via RenaultNederland heeft de dealer een voorstel gedaan om een bedrag bij te betalen voor een nieuwe. Het is zo jammer dat je altijd weer geld moet inleveren, terwijl je bij de aanschaf van een nieuwe auto er toch echt vanuit gaat dat het de eerste periode alleen de beurten is qua kosten. Hoop dat je er goed uit komt met de dealer.
 11. Geweldig. Knap werk Xtra40
×
×
 • Create New...