Ga naar inhoud

dropje

Leden
 • Aantal items

  130
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

dropje won de laatste dag op 6 december

dropje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

7 Neutraal

Over dropje

 • Titel
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  2017 KIA Niro Dynamicline Platinum Graphite

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. dropje

  KIA e-Niro

  Hoe bedoel je dat?
 2. dropje

  KIA e-Niro

  Ik heb er geen in bestelling en ga er op korte termijn ook geeneen kopen, maar ik zou er zelf denk ik ook niet lang bij stil staan. De deal voor prijs en wat je er voor krijgt is nog steeds helemaal super. En voor de mensen die ineens toch niet meer willen, ik las ergens dat je kosteloos kunt annuleren. Het is jammer, maar ze pakken het m.i. wel netjes op.
 3. dropje

  Android Auto

  Op de site van Autoweek: "Polestar 2 wordt eerste 'Volvo' met Android".... "Tesla achterna" Best een moderne wagen hebben wij dan
 4. dropje

  Verbruik Niro

  Die van mij bij lange na niet hoor...... Maar goed, die weegt rijklaar ook 420 kg.....lol
 5. dropje

  Winterbanden

  Ja, staat hem best goed, die zwarte velgen !
 6. dropje

  Verbruik Niro

  Ik denk dat iets als vroegtijdig het gas los laten echte wel iets is bij een auto met een overmaatse accu (regeneratie) Zeker als ik vergelijk met de diesel die wij hadden, waar de motorrem een stuk groter was.
 7. dropje

  Winterbanden voor de Niro

  Volgens handboek moet de spanning 2.5 zijn. Ze staan nu bij mij op 2.4. Ik ga ze van het weekend op 2.6 zetten denk ik. Eens kijken of we dat merken. (all-season)
 8. dropje

  Winterbanden voor de Niro

  Interessant, afgelopen maandag zijn de Quatracs er onder gegaan. Ik heb er zelf veel te kort mee gereden om al een oordeel over deze banden te kunnen vellen. Bandenspanning staat echter op 2.4. Ik denk dat ik ze toch wel maar een beetje bij ga pompen, 2.6 minimaal als ik de reacties zo lees.
 9. dropje

  Onderhouds beurt

  Als ik die prijzen zo allemaal zie dan valt het allemaal wel mee kwa kosten. Als ik zag wat we altijd aan onze Renault diesel kwijt waren, niet normaal....
 10. dropje

  Winterbanden

  Ik kom nogal eens op 1 van de grootste fora van NL (motoren). Daar zijn ze heel behoudend geworden met mensen die een topic openen om een bedrijf in een negatief daglicht te stellen. Zo wordt vaak de naam van het bedrijf in eerste instantie niet genoemd. Of mensen die zich speciaal aan melden om een negatief topic over een bedrijf aan te maken, daarvan wordt vaak het complete topic gesloten. Het is helemaal niet gezegd dat dit hier ook het geval is, maar heel vaak blijkt een verhaal (achteraf) toch eigenlijk wel twee kanten te hebben. En betreffend bedrijf is vaak niet aanwezig om zichzelf te verdedigen waardoor het verhaal heel snel heel eenzijdig kan worden. Zie ook de reacties van gjvcro en Peterselie. Ikzelf probeer mij in ieder geval altijd critisch op te stellen richting negatieve recenties. Aangezien ze af en toe gekleurd zijn
 11. dropje

  Remprobleem Niro

  Dat is een bekend gegeven toch? Maar afgelopen weekend getankt, uitgerekend en nog 1;20,4 gereden, ik vind het netjes, geen klachten !
 12. dropje

  Winterbanden

  Er zijn volop fora die een bericht als deze zouden verwijderen overigens....
 13. dropje

  KIA e-Niro

  Dat verschil is in NL kleiner. Zo'n 30k voor de normale hybride Dynamicline (ivm uitrustingsnivo) tegenover een plug in van 35,5 k (met vergelijkbaar uitrustingsniveau.
 14. dropje

  Remprobleem Niro

  Hoort denk ik ook een beetje bij automaat. Ik rijd nogal eens in een automaat Audi A4 1.8 TFSI, maar die kan dat ook goed als je hem met slepende rem voort kruipt.
 15. dropje

  Winterbanden voor de Niro

  Toevallig gisterenavond eens gekeken links staan ze op 2.4 en rechts op 2.5
×