Jump to content

dropje

Leden
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

dropje last won the day on April 3

dropje had the most liked content!

Community Reputation

74 Excellent

1 Follower

About dropje

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  2017 KIA Niro Dynamicline Platinum Graphite
  Yamaha Tracer 900.

Recent Profile Visitors

1,121 profile views
 1. dropje

  Dakkoffer

  Frontaal oppervlak wordt nogal groter natuurlijk, maar wat precies met verbruik gaat doen....???? Ik moet zeggen dat ik zelf eerder voor de optie van bagagebak op de trekhaak zou kiezen (moet je wel een trekhaak hebben natuurlijk) dan een dakkoffer. Al is het maar voor de herrie van iets op het dak (en verbruik zal ook minder slecht zijn dan met een dakkoffer)
 2. dropje

  Dakkoffer

  Precies, dat dus.... We hebben vrienden waar we wel eens mee gaan kamperen (tent - groot) die hadden tot voor kort een Opel station en een zelfde formaat bagagewagen als ons.... Hun-> spullen in kofferbak tot aan het plafond + bagagewagen nokvol Wij -> spullen in kofferbak met rolzeil er gewoon overheen + bagagewagen met eigenlijk nog ruimte over.... All-in park vakantiehuis doen we een week zonder dakkoffer of bagagewagen of wat dan ook..... (twee kinderen 10-12 jaar) Dus @Vos, zeg het maar, wat wil u er mee gaan vervoeren? Als u het niet weet, hoe moeten wij het dan weten? Ik zou zeggen: huur er eens eentje als je er 1 nodig hebt, kost vaak niet zo veel, en zo krijgt u een idee van wat u nodig heeft (formaat)
 3. dropje

  Dakkoffer

  Zal er ook aan liggen wat u er mee wilt gaan doen/vervoeren?
 4. @Elliot vraagt er toch naar....???
 5. Niet van mij in ieder geval....
 6. Ik vind het gewoon helemaal niks zo'n hobbelhok achter de wagen net of je continue aan het rijden bent terwijl iemand op de rem trapt, continue dat gehobbel en gerommel achter je. Ik ben geen hardrijder, maar het schiet ook allemaal geen meter op.... Verder wonen wij in een nogal erg toeristisch gebied met alleen maar provinciale wegen, de lange rijen 's zomers achter de, met een gangetje van 70 km/h rondhobbelende caravans, met een enorme stoet wagens daar achter, helpen denk ik ook niet mee in mijn oordeel over caravans... Wij zijn sowieso tenten-mensen, heb nu eenmaal helemaal niks met een caravan...
 7. Huh? dat is niet mijn tekst....
 8. Volgens mij is de Duitsche grens inderdaad nog steeds open... Of het echt slim is om het op te gaan zoeken is een tweede..
 9. dropje

  Niro PHEV

  Dan zou de Ceed SW eigenlijk een meer rationele keuze zijn, echter heeft vrouwlief een lichte aversie tegen stations.... Dus dan zouden we weer op de Niro uit komen
 10. dropje

  Niro PHEV

  Die XCeed ziet er inderdaad echt schitterend uit, zeer geslaagd KIA Wij hebben er nog niet in gezeten, maar ik ben wel bang dat @gjklasens wel eens gelijk kan hebben, De forse ruimte achterin als een Niro, zal de XCeed niet hebben ben ik bang (door het model bedoel ik)
 11. Dit verschil blijkt echter minimaal. .... En het lijkt er zo maar op te gaan lijken dat ik (als corona achter de rug is) misschien toch nog een caravan achter de auto krijg, gelukkig niet van mijzelf, heb iemand beloofd zijn caravan weg te brengen voor hem. Zal even een anderhalf uur tandenknarsen worden, maar je moet soms wat over hebben voor een ander hé..
 12. dropje

  Niro PHEV

  Hoe laden jullie thuis? Gewoon een normale aansluiting/stopcontact 220 V ofzo? Of hebben jullie een aparte laadpaal met meer vermogen oid? Ik zou behoorlijk eenvoudig een stopcontact op de gevel kunnen maken.
 13. dropje

  Niro PHEV

  KIA heeft schijnbaar een actie en geeft 4.000 Euro korting op een nieuwe plug-in (Niro, Ceed SW of XCeed) Zijn de hier aanwezige PHEV rijders nog steeds zo te spreken over hun PHEV? Zien jullie de PHEV nog steeds als een meerwaarde tov de HEV? Wij hebben een eigen oprit. Vrouwlief doet totaal woon-werk ongeveer 52 km (dus heen en terug totaal) EN kan evt op haar werk ook nog gratis laden. Dus op zich kan PHEV wel eens heel gunstig uit pakken voor ons lijkt mij. Destijds afgeketst op de meerprijs, maar dat verschil wordt zo wel ineens een heel stuk kleiner...
 14. Echt al jaaaaren vaste trekhaken gehad...... echt nog nooit tegenaan gelopen.... ??? Ik zie dan ook niet echt heel veel meerwaarde in een afneembare trekhaak... Alleen maar weer meer troep in je kofferbak
 15. https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/kia-komt-met-bonus-voor-plug-in-hybrides/ Voor wie nog overweegt mogelijk een plug-in te nemen. .... Met deze actie wordt het wel heel aantrekkelijk... Zelfs vrouwlief begon te twijfelen.. ... vooral als we naar de XCeed zitten te kijken, wat een fraai kar is dat zeg !! En ze haalt haar ww-verkeer precies met zo'n plug in, op haar werk kan ze evt ook nog gratis laden.
×
×
 • Create New...