Jump to content

Maximiliaan71

Leden
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Country

  Netherlands

Maximiliaan71 last won the day on November 4 2019

Maximiliaan71 had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Maximiliaan71

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Groningen
 • Auto
  Niro DynamicLine 2019 Horizon Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mede ook door de discussie hier heb ik er nogmaals bij de dealer (Havik Groningen) naar gevraagd. Die houdt het op E10. Dus ook bij Kia zelf lopen de meningen uiteen.
 2. Ik heb hierover in december vorig jaar bericht. "De facelift heeft een achteruitrijlicht (rechts). De pre-facelift en de e-Niro hebben er twee omdat de mistlichten in de bovenste units zitten verwerkt en bij de facelift is deze verhuisd naar de bumper." Dus ja, het klopt dat er maar 1 achteruitlamp gaat branden bij het achteruit rijden.
 3. Mijn Niro is nog lang niet toe aan een beurt, maar ik kon bij Havik Groningen gewoon langskomen om de update te laten uitvoeren.
 4. Had gelezen dat er sinds een paar weken een nieuwe update voorhanden was. Heb Kia dealer Havik in Groningen gebeld, afspraak gemaakt en de update is afgelopen woensdag keurig geinstalleerd. Duurde iets langer dan een half uurtje. Ziet er allemaal prima uit.
 5. Vind dat zuinig rijden mooi hoor, maar maak er absoluut geen halszaak van en rij er dus ook niet echt naar. En toch, vandaag op een stukje van net geen 30 km en met een slakkengangetje van zo'n 70 km/uur haalde de Niro 1 op 23.8. Kon een kleine glimlach niet onderdrukken.
 6. Mooi toch. Maar momenteel zie ik die versie niet meer op de Kia-site staan. Kijk maar eens op https://www.kia.com/nl/kies-je-kia/private-lease/niro/
 7. Ik heb alleen wat verschillen aangegeven tussen de executiveline en dynamicline. Omdat dat mij gevraagd werd. Die verschillen tussen de diverse types kun je inderdaad in de folder bekijken. Ik roep dus niet zomaar wat... Vind het verder wel opvallend dat Kia op dit moment nog maar 2 types Niro in de lease aanbiedt, namelijk de Comfortline en de Dynamicline.
 8. Leren bekleding, ambient lightning, aluminium pedalen, snelheidsborden herkenning, smart key, 7 inch supervision cluster (ipv 4,2) en aan de buitenkant 18 inch velgen en led koplampen. Behoorlijk wat verschillen dunkt me. En ongetwijfeld vergeet ik nog wat. Maar misschien is het woord 'simpeler' wat verkeerd gekozen. Laten we het op 'anders' houden.
 9. De dynamicline ziet er van binnen toch net wat simpeler uit, maar geen paniek, je hebt UVO, net als het grote scherm.
 10. Mijn Dynamicline is van 30 september 2019 en was een van de eerste facelift Niro's. Dus met UVO, met 10.25 scherm en met Led dagrijverlichting.
 11. Maximiliaan71

  Logo radiozender

  Ik heb op 8 april een afspraak voor een update. Duurt ongeveer 45 minuten volgens de dealer.
 12. Ik heb momenteel geen enkel probleem met connectiviteit. UVO werkt prima, Apple Carplay idem net als het actuele weer en de verkeersmeldingen. Afkloppen! Gaatje voor de paperclipreset bevindt zich gelijk rechts naast de volumeknop radio.
 13. Yep met het 10.25 scherm. Enige waar ik zo nu en dan tegenaan loop zijn de vele koffiebreak-meldingen (soms na 1 kwartier al) en het feit dat de verlichting van dashboard als ook multimediascherm ineens veel minder wordt. Na een tijdje herstelt het zich weer. Net of iemand met een dimmer aan het spelen is. En van die coasting-meldingen snap ik ook niks. Gebeurt voornamelijk bij afritten op de snelweg maar dan rij je op een bepaald moment zo langzaam dat het gewoon gevaarlijk wordt. Verder niks dan lof over deze Niro.
 14. Dank voor de tip. Leg je zo'n blokje telkens onder de auto of in de nabijheid?
 15. Maximiliaan71

  Steenmarter

  Wat ik ook deed ik kreeg het de afgelopen twee dagen niet meer warm in de Niro. Blower bleef continu koude lucht blazen. Moest bijna handschoenen aan. Gistermorgen bij dealer in Groningen langsgegaan. Niro op de brug en wat bleek, koelvloeistofkabel geheel doorgebeten door een steenmarter. Dacht dat dit bij moderne auto's niet meer kon. Dus wel. Kastje a raison van € 65 onder de auto geplaatst. Dat moet helpen al wordt er geen 100 garantie gegeven. Ben wel blij dat de mannen van Havik mij op een drukke zaterdag nog even geholpen hebben. Kreeg de auto ook nog eens gewassen terug. Over service gesproken!
×
×
 • Create New...