Jump to content

Petri

Leden
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Petri last won the day on June 22

Petri had the most liked content!

2 Followers

About Petri

 • Birthday 01/18/1961

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Sportage HEV Dynamicplusline 1.6 T-GDi Hybrid AT6 2WD

Recent Profile Visitors

1,786 profile views

Petri's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

38

Reputation

 1. Mooi mooi heel veel plezier ermee
 2. Ja precies daarvoor is het goed dat die piepjes er zijn de auto is heel stil in de EV
 3. Proficiat en ik wens je veel rijplezier en vooral veel veilige kilometers. mooie kleur uitgekozen.
 4. Van harte gefeliciteerd en heel veel rij plezier en veilige kilometers. laat maar iets horen over je rij ervaring
 5. Super voor jou Nu hopen dat het dus iets sneller wordt. En geloof me je zult verrast worden Ik ben het nog steeds ook na 3600 km rij ervaring met mijn sportage ga er iedere dag met plezier mee rijden.
 6. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe wagen heel veel rij plezier en veilige kilometers. laat maar iets horen over je rij ervaring (denk dat die wel goed zal zijn). het is gewoon een heerlijke auto.
 7. Hier een leuke review kijrtagek maar eens op www.autoweek.nl Van 10 jun 2022 leuk filmpje over de Sportage https://www.autoweek.nl/autotests/artikel/kia-sportage-vs-volkswagen-tiguan/
 8. Ja dat klopt is mij ook opgevallen dat de nieuwe navigatie soms wat vertraagd werkt. Heb al 2 keer verkeerd gereageerd op de info van de navigatie en moest kijken dat ik weer kon gaan keren om terug te rijden om wel de goede afslag te nemen. Vond de navigatie van mijn vorige sportage 2016 ook sneller werken.
 9. Ja die Flippers werken maar die heb je niet echt nodig want je auto heeft zoveel power van zich zelf dat je als je achter een vrachtwagen zit je er ook snel langs bent heb ze op de duitse autosnelweg uitgeprobeerd en inderdaad je kunt de auto een beetje helpen als je even met de flipper een versnelling omlaag gaat en dan op de gaspedaal drukt schiet je inderdaad nog sneller langs die vrachtwagen. Maar eerlijk gezegd gebruik ik ze eigenlijk nooit.
 10. Ja ik heb nog nooit autohold aangehad heb hem altijd in de D laten staan met de voet op de rem. En het zelfde voor achteruit. Ben het ook zo gewend. En gaat prima zo.
 11. Ja precies dat wilde ik ook net schrijven dat het niet zo moeilijk is bij een PHEV
 12. Heerlijke verrassing spannende dagen voor je. Succes
 13. Heerlijke verrassing spannende dagen voor je. En plezier zul je hebben als je hem ontvangt en de eerste kilometers gaat rijden. Veel succes.
 14. Ja klopt helemaal op de autosnelweg is dat heerlijk om alles aan te hebben. Alleen binnen door heb ik soms die moeilijkheden dat hij te snel afremd als hij een auto voor je ziet. Alleen die staat geparkeerd en dat is even wennen dan zet ik de Cruisecontrol helemaal uit en probeer zelf de 50km aan te houden.
 15. Het voordeel nadeel hoe je het bekijkt zo als ik het zie is dat de auto te snel afremt en dan weer optrekt je iedere keer uit die accu stand bent. Hij remt al als er auto's naast de weg staan geparkeerd En zonder afstandhouden je Gemakkelijk langs die geparkeerde auto's rijdt op accu. Dat is mijn ervaring tot nu toe.
×
×
 • Create New...