Ga naar inhoud

Fredschhh

Leden
  • Aantal Items

    131
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    5

Alles dat geplaatst werd door Fredschhh

  1. Die heb ik, ik heb alle opties. Maar daarvoor geldt dan toch het zelfde als ik daar de USB C poort voorgebruik met verlengstukje. Want je kunt niet 1 kabel voor beide hebben toch?
  2. Oké helder dankjewel zit ik alleen met mijn vrouw haar tel haha. Maar komt goed
  3. Hoi, Was even benieuwd, heb nu kleine week nieuwe telefoon met USB-C. Nu heb ik paar keer telefoon geplugged aan USB-C poort in auto voorin, echter reageert hij helemaal niet(laad alleen op) maar krijg geen melding voor Apple Carplay of iets dergelijks. Werkt Apple Carplay alleen bij de normale USB met lightning? Want bij mijn iPhone 14 heb ik nooit problemen gehad.
  4. Oef, lees nog niet echt goede berichten. Levertijden blijven een probleem zeg. Sterkte allemaal met het lange wachten!
  5. Hier ook, erg blij mee. Lane assist is wel slecht indd dus gaat hier ook uit als ik eraan denk. Maar wat is niet prettig aan de nieuwe update? kans is groot dat hij hier er al inzit, gezien auto 3 weken oud is.
  6. Ja maar dat moet iedere keer als je instapt, dus kan niet standaard uit
  7. Haha eindelijk indd! hoe ervaar jij de auto tot nu toen. en wat vind jij van die piepjes, lane assist en dode hoek? of ik ga gewoon standaard te snel naar andere baan
  8. Heb inmiddels in 2 weekjes meer dan 2k gereden hij is goed ingereden en kunnen vlamme nu Een minpuntje ontdekt die piepjes voor alles en de lane assist.. voor de rest prima wagen!
  9. Nice!! En uiteraard ook dank voor de leuke berichten op mijn foto :)
  10. Dan worden er veel uitgeleverd! ik mag hem morgenvroeg ophalen
  11. Oh dat is standaard is gewoon het nieuwe logo
  12. Hier ook zwarte proceed plusline 1.5 automaat 3 feb dit jaar besteld
  13. Denk je dat het nog lukt deze week? Of nog niks gehoord vanuit de dealer?
  14. True! Maar de laatste loodjes zijn het zwaarst! wbt levering had ik ookal over na gedacht, maar ik vindt persoonlijk dat ze dat niet kunnen maken als klanten al bijna een jaar wachten. Dan moeten ze gewoon uitleveren en dat verlies nemen.
  15. Laten we hopen dat het klopt. Blijf het gek vinden als je in 2021 besteld hebt hem later krijgt dan ik. Hier 3-2-22 besteld. Wel met winterbanden haha Fingerscrossed. Hopelijk geeft het wat positieve energie dat er toch mondjes maat wat deze kant op komt. Dan moet de rest snel volgen zou je zeggen
  16. Goede berichten allemaal, ziet er echt naar uit dat er vaart in komt en iedereen z’n auto krijgt
  17. Hier ook eindelijk! Afgelopen maandag belde de dealer. Ben alleen met vakantie dus ga hem 30-9 om 11 op halen. kom 29-9 terug haha Eindelijk!!
  18. Google maar eens, goederentrein in brand Etten-Leur, gister.
  19. Hmmm laten we het hopen inderdaad. Wel zuur dit..
  20. Iemand een idee of er op de trein bij Etten-Leur ook Kia's stonden? Op het filmpje zag ik alleen Ford.. Ben benieuwd of iemand meer info heeft.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...