Ga naar inhoud

Leon Kessels

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Leon Kessels

  1. Ik ben in het bezit van een Kia Niro EV 2023. Kennelijk kunnen de spiegels automatisch naar beneden tijdens het achteruitrijden.

    Weet iemand hoe je dat moet doen?

  2. Ik heb een dashcam aangeschaft en die moet ik aansluiten op een vaste plek in het zekeringen kastje waar constant stroom op staat. Ik heb daarvoor gebruikt de zekering voor de elektrische stoelbediening, maar ik heb geen elektrische stoelbediening in de auto (DynamicLine), echter het controlelampje geeft wel constante stroom. Echter mijn dashcam krijg ik niet in de parkeermodus. Wat doe ik verkeerd? 

    aangesloten dashcam zekekeringkast10.jpg

  3. Afgelopen vrijdag hebben we onze nieuwe Kia Niro EV  opgehaald bij de dealer. Mooie ontvangst en goede uitleg door Xavier Dirks van Janssen Kerres Roermond. Wat een prachtige auto. Eerste indruk super. We hebben nog geen gegevens over het aantal kilometers en het verbruik. Gelukkig kunnen we op onze eigen parkeerplaats met de Wall Box de auto opladen.

    We zullen zo spoedig mogelijk een eerste review plaatsen over onze ervaringen.

    Overigens een groot compliment voor de verkoper Xavier Dirks van Janssen Kerres. Gedurende het gehele verkooptraject zeer attent. Zelfs vragen die een dag later beantwoord konden worden, werden in de avonduren door hem beantwoord. Xavier heeft een grote dosis aan vakkennis, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Super.

     

    • Like 3
  4. Ik ben ook bezig met winterbanden, maar dan moet je kennelijk wel de TPMS extra aanbrengen. De orginele van Kia zijn super duur tov bv, Amazon. 

    De AHKISS Bandenspanning Monitor Sensor Tpms is volgens Amzaon geschikt voor de 2015-2022 Hyundai Elantra Grandeur I30 Genesis KIA OPTIMA NIRO 52933-F2000 52933-D4100 (Color : 4PCS)

    Merk: AHKISS kostprijs € 75,00

    Mijn vraag is of iemand hier al ervaring mee heeft. Anders is het weggegooid geld.

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...