Ga naar inhoud

Leon Kessels

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Leon Kessels

  1. Leon Kessels

    spiegels

    Ik ben in het bezit van een Kia Niro EV 2023. Kennelijk kunnen de spiegels automatisch naar beneden tijdens het achteruitrijden. Weet iemand hoe je dat moet doen?
  2. Ik heb een dashcam aangeschaft en die moet ik aansluiten op een vaste plek in het zekeringen kastje waar constant stroom op staat. Ik heb daarvoor gebruikt de zekering voor de elektrische stoelbediening, maar ik heb geen elektrische stoelbediening in de auto (DynamicLine), echter het controlelampje geeft wel constante stroom. Echter mijn dashcam krijg ik niet in de parkeermodus. Wat doe ik verkeerd?
  3. weet iemand op welke wijze je zonder beschadigingen de kunststof kappen bij de achterruit verwijderd voor het plaatsen van een dashcam
  4. Leon Kessels

    Kia Niro EV

    Afgelopen vrijdag hebben we onze nieuwe Kia Niro EV opgehaald bij de dealer. Mooie ontvangst en goede uitleg door Xavier Dirks van Janssen Kerres Roermond. Wat een prachtige auto. Eerste indruk super. We hebben nog geen gegevens over het aantal kilometers en het verbruik. Gelukkig kunnen we op onze eigen parkeerplaats met de Wall Box de auto opladen. We zullen zo spoedig mogelijk een eerste review plaatsen over onze ervaringen. Overigens een groot compliment voor de verkoper Xavier Dirks van Janssen Kerres. Gedurende het gehele verkooptraject zeer attent. Zelfs vragen die een dag later beantwoord konden worden, werden in de avonduren door hem beantwoord. Xavier heeft een grote dosis aan vakkennis, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Super.
  5. ik ben op zoek naar originele gebruikte aluminium velgen - met TPMS - evt. met goede winterbanden voor mijn Kia Niro EV. Kan iemand mij helpen
  6. dank je wel voor de reactie. Weer wat bijgeleerd.
  7. Ik ben ook bezig met winterbanden, maar dan moet je kennelijk wel de TPMS extra aanbrengen. De orginele van Kia zijn super duur tov bv, Amazon. De AHKISS Bandenspanning Monitor Sensor Tpms is volgens Amzaon geschikt voor de 2015-2022 Hyundai Elantra Grandeur I30 Genesis KIA OPTIMA NIRO 52933-F2000 52933-D4100 (Color : 4PCS) Merk: AHKISS kostprijs € 75,00 Mijn vraag is of iemand hier al ervaring mee heeft. Anders is het weggegooid geld.
  8. Ik krijg mijn Kia Niro EV DynamicLine op 28 oktober 2022

    1. Prednas

      Prednas

      Dat is mooi. Mijn planning is eind december. 

  9. Leon Kessels

    Topic NIRO EV

    Waarom wordt de NIRO EV niet toegevoegd., Je kiunt alleen de E Niro kiezen.
  10. Welke winterbanden worden geadviseerd voor de Kia Niro EV?
  11. Ik heb een nieuwe Kia Niro ev Dynamic Line besteld. 

    1. SmurfenB

      SmurfenB

      Welkom Leon, dat is een hele mooi auto.

    2. Prednas

      Prednas

      Hoi Leon, Heb is jouw te verwachte lever maand?

    3. Leon Kessels

      Leon Kessels

      Vanmiddag voor de eerste maal met de Kia Niro EV DynamicLine gereden. Het was een super mooie ervaring. Wat een mooie auto. Alhoewel ik geen "snelle" bestuurder ben, was de power in de Sportstand super de luxe. De regenereerstand 4 brengt de auto zelfs tot stilstand. Zeer goed comfort, fluisterstiul, erg ruim. Een perfecte auto. Ik hoop dat de auto de komende maanden ergens geleverd gaat worden. 

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...