Ga naar inhoud

Jos S

Leden
  • Aantal Items

    7
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Jos S

  1. Bij mij lijkt alles weer te werken, mijn auto is bijna een jaar oud, het heeft altijd gewerkt tot eind vorige week, dus ik denk dat het echt een Vodafone probleem is/was
  2. En de reactie van Kia Wat vervelend om te vernemen dat je dit probleem ervaart. Wij zijn hiervan op de hoogte en ons team is druk bezig om het probleem op te lossen. Zodra het probleem opgelost is zullen wij dit naar jou terugkoppelen.
  3. Dank voor de link, ik heb een melding gemaakt.
  4. Ik heb hetzelfde probleem sinds afgelopen vrijdag, hier doet hij het af en toe wel en dan weer uren niet. Lijkt een generiek probleem, waar hebben jullie dit gemeld? Ga ik het aantal meldingen verhogen.
  5. In een ander forum wordt een oplossing beschreven; het losmaken van de min-pool van de accu, 5 minuten wachten en weer bevestigen. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd en twijfel of ik moet gaan 'klooien' aan een gloednieuwe auto. Binnenkort de dealer maar weer eens bellen of ze al iets over het 'ingediende probleem' gehoord hebben. https://www.kianiroforum.com/threads/ambient-lighting-feature-disappeared.11409/page-3#post-112332
  6. En heeft de software update het probleem opgelost?
  7. Ik heb mijn Kia Niro EV, DPL nu twee weken en heb ineens hetzelfde probleem. mijn ambient light is uit en de twee opties in het licht-menu zijn verdwenen. Ik weet zeker dat ze er eerst wel waren, want ik heb zowel de helderheid en kleur zelf ingesteld nadat ik de auto had opgehaald. Eind vorige week wel de OTA update voor het navigatie systeem gehad. Geen idee of het daarna nog gewerkt heeft, het viel me gisterenochtend voor het eerst op. Ik zal die reset procedure ook nog even doorlopen, als dat bij mij ook niet werkt, dan op naar de dealer.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...