Jump to content
 

chuckion

Leden
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by chuckion

 1. Tot op heden sinds ik mijn wagen heb in 2011, nog geen enkele update uitgevoerd of laten uitvoeren. Vandaar nu oktober 2015, stel ik mijn vraag even opnieuw: Graag had ik geweten welke de allerlaatste update is qua typenummers, zowel voor softwareupdate als de kaartupdate? Als iemand een foto kan posten dit zou me nog beter kunnen helpen, dan toon ik deze aan mijn dealer. Ik heb nog nooit een update uitgevoerd. Hopelijk kan iemand me snel helpen. Hartelijk dank hiervoor
 2. Hallo, Nog steeds dezelfde versie beschikbaar of is er al een nieuwere? Ik zou het graag laten uitvoeren bij een Kia Dealer, alsook de kaartupdate....maaaar... Sommige "officiele" KIA dealers zijn hier niet vertrouwd mee. Als iemand mij in BELGIE een KIADEALER kan aanraden die er zeker ervaring mee heeft, laat het mij gerust weten? Of indien er iemand mij wil helpen bij het installeren, wil ik gerust hiervoor even langskomen. Uiteraard tegen betaling. Ik hoop op reactie. Bedankt...
 3. Hoi allemaal. Sportage is van 2011. Heb tot op heden nog nooit update gedaan van de navi. Kan iemand me hierbij helpen? En heeft iemand dit reeds laten uitvoeren door zijn kia dealer?
 4. Bedankt voor de reacties. Nee wou niets benadrukken, alsook geen link tonen. Weet zelf niet hoe het komt dat dit onderstreept is Neo, welke 2 andere types bedoel je dan exact?
 5. Waar kan je dit toestel online bestellen?
 6. Graag had ik geweten welke de allerlaatste update is qua typenummers, zowel voor softwareupdate als de kaartupdate? Als iemand een foto kan posten dit zou me nog beter kunnen helpen, dan toon ik deze aan mijn dealer. Ik heb nog nooit een update uitgevoerd. Hopelijk kan iemand me snel helpen. Hartelijk dank hiervoor
 7. Concreet: - moet de dealer de update uitvoeren of kan het via de dealer? - welk type update is nu de allerlaatste update? Heb net ook even gecheckt op andere sites en het is dus totaal niet duidelijk. Of is het best even te mailen met Kia BE en of Kia/NL of dergelijke?
 8. Hoi allemaal Is er al meer bekend nu betreft een nieuwe update? Of kan iemand me vertellen welke de allerlaatste update is?
 9. De Stebel Nautilus Compact zwart die sinds 2 maart '11 is geinstalleerd doet het inderdaad goed. Collega van me stond naast mij en claxoneerde even met zijn Sportage 3.... zoals we het hier al over eens waren op het forum, het geluid van een Cavia of...eend met stemproblemen ... Toen ik hem de Stebel Nautilus Compact liet horen...heeft hij er ook 1 besteld de dag zelf nog
 10. Zondag 3 juli 2011 op E40 RICHTING Zeebrugge(Belgie) ter hoogte van Erpe Mere, een Darkgun Metal Sportage3 op het ene rijvak, een Sorrento op het middenrijvak en wij met "onze witte" Sportage3 op het andere rijvak. Zo hebben we het met 3 op een rij +- 40 km kunnen volhouden & geloof me ... In dit geval "kijkt men even"
 11. Het zijn hier weer de geweldige antwoorden die we te lezen krijgen Ok één erbij: " Een orkest inhuren om tijdens de duur van de schoonmaak van de wagen, de hits te beste te geven ?! " .... LiVe!
 12. Gilze is bv. 150 km hier vandaan.... Misschien iemand nog andere voorstellen? Laten we er is "werk van maken" door te gaan met het organiseren van de meeting voor SPORTAGE3 drivers. En misschien ook concreet een datum en plaats van het gebeuren vast leggen. Wat denken jullie van regio LEUVEN (BELGIE)? Grote parking langs de E40, met een shop aan enz.... ofwel een Carpoolparking aan de afrit BERTEM (Belgie) Ik kan het ook is voorstellen aan onze KIA dealer om hun parking te mogen gebruiken....indien intresse. Dit is nabij LEUVEN(Belgie) Als DATUM stel ik ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2011 voor.
 13. Auto: KIA Sportage (2011) Eigenaar: chuckion Toegevoegd Op: 8 maart 2011 - 02:48 Korte Omschrijving: Kia Sportage 2011 2.0 crdi Sense 2WD Panoramisch dak, geintegreerde side steps, skidplate voor & achter, 4 alu instaptreden, Stebel Nautilus Compact luchthoorn/claxon, Led kentekenverlichting, LLumar Automotive Films: Extra getinte zijramen voor- en achteraan & Extra getinte achterraam & zonneband & tapijtenset in fluweel(velours) & no logo's Bekijk Voertuig
 14. Zou het kunnen dat deze antennes in BELGIE een ander artikelnummer hebben? Maat van me wou ze bestellen en men beweerde dat dit nummer onbekend was bij Peugeot Belgie. Volgende week ga ik allesinds zelf is informeren, maar indien iemand al meer info heeft, lees ik het graag hier Thanks!
 15. Overijse te Belgie op Brusselsesteenweg, toevallig, maar reed net voor me omstreeks 14u, een Phoenix Silver(uitvoering:fusion) Ieder z'n smaak...maar was toch leuk en ..toevallig.
 16. Bij deze vraag ik nog even een reaktie van de Admin's, met hun mening over een meeting van Sportage3 rijders. Indien men toch van mening is, zoals ik hier ookal als reaktie kwam te lezen, dat er nog niet voldoende Sportage3 wagens rijden, heb ik een voorstel om ook de Sportage2 drivers hierbij te betrekken. Qua lokatie stel ik Vlaams Brabant in Belgie voor. Uit ervaring met dit soort meetings weet ik in die streek bijzonder goeie lokaties. Posten maar!!!
 17. Goodmorning Sportage3 drivers! :)

 18. Ik post asap de correcte lijst die ik kreeg van KIA BELGIUM
 19. Toch even hierop reageren, want dit is NIET de correcte lijst. Dus hou hier zeker geen rekening mee! Ben er al zolang voor aan het mailen enz... maar heb de juiste lijst nu eindelijk ontvangen van KIA BELGIUM. Alhoewel deze tegenstrijdig is met de lijst die ik kreeg van LG BELGIUM zelf. Maar die lijst die jij hier gepost hebt is zeker niet de lijst die compatibel zijn met het MULTIMEDIASYSTEEM. Maar zoals je kan zien, enkel met het AUDIO SYSTEEM.
 20. Na bespreking met after sales Kia Belgium, heb ik zonet ook een email ontvangen dat ik mag langsgaan bij de dealer, en zij het schuifgordijn aan het panoramisch dak zullen bijregelen.
 21. Ik deel dezelfde mening als velen hier onder jullie. Knap vind ik het niet op de SPORTAGE. Maar toch wou ik het is tonen en ook jullie mening vragen. Wat niet wil zeggen dat ik er zelf van hou, zoals bepaalde onder jullie hier denken Ik zou ze ook nooit plaatsen op onze Sportage. Te druk.
 22. Nee de uitlaat is aangesloten op de WOOFER achteraan in de kofferruimte
 23. Wat is jullie mening, alsook over de look van deze Remus uitlaat, voor de Kia Sportage 3? EINDDEMPER DUPLEX styling 2x 84mm Street Race links/rechts SUV FWD & 4WD 2010=> Mogelijk voor deze drie types: 1.6l GDi 99 kW 2.0l CVVT 120 kW 2.0l CRDi 100 kW Prijs +- 700 euro gemonteerd & btw inclusief
×
×
 • Create New...