Ga naar inhoud

Bert Jan

Leden
  • Aantal Items

    44
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over Bert Jan

  • Verjaardag 20-01-1980

Algemeen

  • Geslacht
    Man

Bert Jan's Prestaties

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Niet direct een tip maar wel interessant om eens door te lezen en je eigen conclusies te trekken: E10 tanken of niet? Zie http://www.kiaclub.nl/topic/6145-e10/.
  2. .. dan is de kans groot dat het slangetje tussen het reservoir en de sproeier los zit. Was bij mij het geval nadat de voorruit is vervangen (steentje op de snelweg). Nu snap ik uberhaupt niet direct waarom dan de sproeier los moet, maargoed.. Het slangetje zit net onder de voorruit aan de rechterkant van de auto, vlak naast het rooster onder de ruit: (plaatje komt ergens van Google images)
  3. Bert Jan

    Zonwering

    Precies, zo doe ik het ook. Heb de shades voor de achterruit in de bewaartas onder de bodem van de achterbak liggen (bij het reservewiel). De 15% korting heb ik trouwens ook netjes teruggestort gekregen. Uiteindelijk heb ik dus E 118,15 betaald.
  4. Ik heb er een af fabriek, ook onzichtbaar gemonteerd. Het gat waar de trekhaak inklikt zie je niet en de stekker is weg te klappen. Werkt perfect. Het is de bovenste op deze pagina: http://www.kia.nl/Modellen/Kia-Sportage/Accessories/ (klik op 'Transport'). Wel duur zie ik nu trouwens
  5. Bert Jan

    Zonwering

    Heb de shades er nu een weekje opzitten. De pasvorm is erg goed; ze sluiten vrijwel naadloos aan op de rubber rand rondom de ruiten. Ze helpen redelijk goed tegen de zon; dochterlief hoeft een stuk minder met haar ogen te knijpen Van binnenuit ziet het er zo uit: Van buiten zie je er zo goed als niets van, maar dat komt denk ik o.a. doordat ik getinte ruiten heb (af fabriek). Alleen de naad tussen de twee schermen op de achterruit zie je een beetje als je er met je neus bovenop staat. Enig minpunt is dat het zicht naar achteren wat minder is. Sowieso omdat de verduistering wat zicht wegneemt, maar ook doordat je in je spiegel tegen de naad van de schermen aankijkt en je 'gesplitst' naar je achterligger kijkt.. De schermen op de achterruit ga ik er weer afhalen. Ik zet ze er dan alleen op als 't echt nodig is (ik verwacht vrijwel nooit).
  6. Bert Jan

    Zonwering

    Ik heb de shades vandaag ontvangen. Zijn gemaakt voor de SP3. De zonwering voor de achterruit is inderdaad, zoals verwacht, in twee delen. Heb ze nog niet gemonteerd, maar hieronder wel alvast wat informatie. De set bestaat uit 4 delen: 2 voor de achterdeuren en 2 voor de achterruit. Je krijgt er een bewaartasje bij: .. en een blaadje met instructies. Privacy shades Sportage 2011.pdf
  7. Bert Jan

    Zonwering

    Ik heb reactie van autozonweringshop ontvangen. De privacy shades zouden inderdaad voor de SP3 moeten zijn en de 15% korting is ook van toepassing. Ik heb ze besteld en zal hier wat foto's plaatsen als ik ze ontvangen heb.
  8. Bert Jan

    Zonwering

    Ik heb zojuist ook een mail naar Seddes/autozonweringshop gestuurd. Nu met expliciet de vraag of ze voor SP2 of SP3 zijn met voor de volledigheid afbeeldingen van de modellen erbij Als ze inderdaad voor de SP3 zijn bestel ik ze en zal ik mijn bevindingen hier laten weten.
  9. Mooi gedaan Bowie. Ziet er strak uit. Heldere instructies ook. Wel heb ik nog twee vragen n.a.v. je beschrijving: - Ik neem aan dat je de camera gewoon via een stekkertje (Nokia kabel schreef je al) op je aux ingang hebt zitten zodat je ook nog eens wat anders in de ingang kunt stoppen? - Hoe heb je de 'handrem-beveliging' van de aux ingang afgekregen zodat je ook beeld hebt tijdens het rijden? Is dat gewoon een kabeltje die je moet verbreken/doorverbinden o.i.d. ? Ik zou het zelf ook interessant vinden om de aux ingang tijdens het rijden te gebruiken, om bijv. internet (bijv. fileinfo) of TomTom vanaf telefoon/ipad/laptop op het navi scherm te tonen. groeten, Bert Jan
  10. Bert Jan

    Zonwering

    Hier nog ietsje goedkoper: http://autozonweringshop.nl/ws3/nl//product_info.php?cPath=808&products_id=1785 139 euro en gratis verzending. Jaar garantie en 14 dagen op zicht. Vooral dat laatste is handig want bij de shops die zonwering voor de Sportage verkopen is het lang niet altijd duidelijk of het om de SP2 of SP3 gaat.
  11. Ik 'knip' met een EOS 1000D. 1.5 jaar geleden aangeschaft om te kijken of een SLR iets voor me was en sindsdien niet meer opgehouden met plaatjes schieten. Zeker sinds hier thuis een kleine meid rondzwengelt Naast de standaard kitlens gebruik ik een 55-250mm (dus exact 't zelfde spul als warmentuuter) en een 430EXII flitser. Groothoeklens staat nog op mijn verlanglijstje maar dat blijkt behoorlijk kostbaar te zijn..
  12. Bert Jan

    Zonwering

    Hoi allen, Ik ben op zoek naar zonwering voor de achterportieren. Liefst niet van die dingen die je met zuignappen op het raam plakt, maar degene die je met klemmetjes aan de raamstijl vastzet, zodat het raam nog een stukje open en dicht kan. Heb al een beetje op internet en het forum rondgestruind, maar vind geen modellen specifiek voor de SP3. Iemand hier ervaring? groeten, Bert Jan
  13. Motorinhoud: 1.6 GDI Getuned: nee Brandstof: benzine Versnellingsbak: handgeschakeld Stand kilometerteller: 4927 Aantal kilometers gereden: 3914 Aantal liters getankt: 363,6 Aantal kilometers\liter: 1:10.8 Veel de airco aangehad en ook veel korte stadritjes. Laatste maanden winterbanden eronder. Ook op een langere rit (2x 150 km met 120 op de cruise control) werd het verbruik niet veel beter dan 1:11.6 (op de BC, overigens). Verbruik valt me nog tegen, zeker als ik zie dat anderen hier makkelijk 1:12 en beter halen. We zien wel wat het nieuwe jaar brengt
  14. Zie hier: je kunt een kabeltje op de AUX-ingang aansluiten en dan kun je elk aparaat met gele/witte/rode RCA (tulp) connectors aansluiten. Dus ook bijv. een DVD-speler of telefoon. Werkt wel alleen als de handrem is aangetrokken.
  15. Yep, werkt hier ook prima met de iPhone 4. Dealer vertelde wat horrorverhalen dat een navigatiesysteem op hol geslagen was nadat iemand zijn iPhone aan had gesloten ("het is een iPOD aansluiting, niet iPHONE) en dat er een nieuw navigatiesysteem in moest, maar daar geloof ik zelf niet zo in.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...