Ga naar inhoud

verbaant

Leden
  • Aantal Items

    41
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over verbaant

  • Verjaardag 02-11-1960

Contact Mogelijkheden

  • Website URL
    http://members.chello.nl/m.verbaant/

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Helmond
  • Auto
    Kia Sportage 1.6 GDi Plus Pack Casa White

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

verbaant's Prestaties

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente Badges

1

Reputatie

  1. verbaant

    Inbouw navigatie

    Er is al best veel te lezen over achteraf inbouwen van navigatie in de SP3. Alleen lees ik vooral iets over de Witson terwijl er ook in Nederland inmiddels diverse radio's worden aangeboden voor vergelijkbare prijzen. Heeft er iemand ervaring met bijvoorbeeld Navaudio.nl? Of misschien heeft iemand andere tips om zoiets aan te schaffen. Is er bijvoorbeeld in de autosloperij aan zoiets te komen? Mag aannemen dat ook de SP3 wel eens, helaas en natuurlijk door anderen, total loss wordt gereden.
  2. Volgens mij staat er al behoorlijk wat beschreven hier op het forum over afneembare trekhaken. Ikzelf heb er een laten monteren die geheel onzichtbaar is en ook geen stuk uit de bumper heeft ! Zoek maar een op trekhaakcentrum.nl en dan vind je waarschijnlijk ook bij jou in de buurt wel een inbouwer!
  3. afgelopen week was het al mooi in de koers, minstens 3x SPIII, 2 voorop en 1 achter de kopgroep!
  4. Veel plezier, het is geen toeval: zelfde uitvoering en zelfde kleur! Bevalt erg goed!
  5. Het betreft idd een eigen merk, wordt gefabriceerd volgens mij ergens bij Dongen in de buurt. Ik zoek het op en maak dit weekend ook even foto's. Volgens mij zit in alle Nederlandse uitvoeringen een uitschakelbare PDC, dus nooit een probleem in combinatie met een aanhanger.
  6. Afgelopen vrijdag is de afneembare trekhaak gemonteerd ! Petje af voor het inbouwcentrum in Deurne van Trekhaakcentrum.nl. Prima gedaan, Geen stuk uit de bumper, en niets van te zien, zelfs de stekkerdoos is weg te draaien achter de bumper. Daarvoor moest de monteur wel even wat wijzigingen aanbrengen, maar dus met een erg mooi resultaat. Verder een prima uitvoering, keurige hoes voor de afneembare trekhaak, met sleutels en zelfs contacthandschoentjes.
  7. verbaant

    led dagrijverlichting

    ik ben ook erg benieuwd, maar ben wel niet blij als ik weer een extra knopje oid aan moet zetten. Heb nu al mooeite om elke keer de spiegels in te klappen, vergeet ze meestal. Vorige auto klapte ze automatisch in, maar dat is een ander draadje. Nogmaals, ik hoop eigenlijk dat er een lid is die heel eenvoudig (bv mbv de computer eea kan omzetten).
  8. verbaant

    led dagrijverlichting

    Ik heb bij de dealer navraag gedaan om in de automatische stand ook de achterlichten te laten branden. Ik dacht dat zoiets eenvoudig in de computer te regelen is. Maar men werkt hier niet aan mee. Officieel is de reden dat de CO2 emissie is bepaald met zo min mogelijk stroomverbruikers.... Ik denk echter dat dat wel zo kan zijn, maar dat alsnog het een fluitje van een cent moet zijn om dit in de computer te wijzigen. Misschien een van de leden een goed idee. Op die wijze heb je altijd achterlichten aan, altijd LED dagrijverlichting en als het donkerder wordt komen de dimlichten erbij... lijkt mij de meest ideale combinatie.
  9. niemand met meer mogelijke antwoorden? En als ik het lijstje van labramatier bekijk mis ik het spraak commando voor gewoon bellen: in het engels "call" maar wat zoou dat dan in het Nederlands moeten zijn? "Bellen" staat namelijk niet in het lijstje...
  10. maar het ziet er wel heel goed uit !
  11. ik snap het niet helemaal, want bij mij werkt e combinatie telefoon en autoradio perfect. Ik ben volgens iedereen prima te verstaan, dus. En ook meepraten van de bijrijder is al eens zonder problemen verlopen. Ik zou trouwens niet eens weten waar het microfoontje zit?
  12. @labramatier: thx voor de reactie. Ik had er even bij moeten roepen dat ik niet de geintegreerde navigatie heb, dus ook niet deze handleiding. Nu dankzij jou wel. Maar...nu weet ik nog steeds niet of ik alles opnieuw moet inspreken als ik van taal verander (nu heb ik engels, en ik wil naar nederlands)...
  13. Kan iemand mij vertellen of je als je de taal van het systeem verandert van Engels naar Nederlands je dan de ingesproken contacten opnieuw moet inspreken? En is er inmiddels iemand die een zo compleet mogelijk lijstje met spraakcommando's heeft in Engels en Nederlands? Ik moet zeggen dat er een zeer uitgebreide handleiding bij de auto zit, maar dit is toch wat minimaal!
  14. oei oei... das pech voor veel wachtenden.....
  15. Ik ben gelukkig in de omstandigheid dat ik kan zeggen dat de auto er bij de aflevering piekfijn bij stond, dus alle lof voor de dealer. Tuurlijk zullen er nog wel wat kleinigheden opdoemen, maar dat zal altijd wel zo blijven.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...