Jump to content
 • Sign Up

JEDEGO

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About JEDEGO

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/12/1987

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Almere
 • Auto
  Picanto (2011) 1.2 Comfort / Style / Signal Red / Cruise control
 1. Je spijt kan ingeperkt worden door hem nu nog in te laten bouwen bij je Kia-dealer!
 2. Bij de cruisecontrol van kia zit alles op 1 hendel. - 3 zelf te programmeren snelheden drie knoppen - per 1km/u harder of zachter hendel naar boven/beneden als cc ingeschakeld is - per 10km/u harder of zachter hendel naar boven/beneden als cc ingeschakeld is - Set (actuele snelheid vasthuiden) hendel naar boven - reset (actuele snelheid stoppen) hendel naar je toe - recall (laatst opgeslagen snelheid behalen en vasthouden) hendel naar beneden als cc nog niet ingeschakeld is Stopt uiteraard zelf bij schakelen of remmen
 3. De cruice control kan je bij kia gewoon achteraf laten inbouwen. Als je deze bij je auto besteld word hij pas bij de dealer gemonteerd. €649,- incl. montage. Onderdeelnummer ZK11699GS90CM25. http://www.kia.nl/Mo...cessories-2011/
 4. Ik vind het wel leuk om te lezen wat andere doen qua verbruik. Geeft een leuk gemêleerd beeld. Ik heb nu nog net geen 1300km op de teller staan en heb twee tanken van rond de 6L op de 100km en 1 dankt van 7,3L op de 100km. (1.2 3dr style)
 5. JEDEGO

  Kentekengewicht

  Massatoename komt omdat je auto bij oplevering brandstof/olie/remvloeistof/reserveband/noodkit/handleiding/ruitenvloeistof/etc/... bevat!
 6. JEDEGO

  Kentekengewicht

  Ter illustratie heb ik even een screenshot gemaakt van de gewicht-gegevens van mijn auto bij RDW, 21-SRV-2. Picanto 1.2 3dr style. (de pakketen zijn geen extra gewicht!) Wegenbelasting rekenen ze over het ledig gewicht (massa leeg voertuig), zoals mijn bovenbuurman aangeeft.
 7. JEDEGO

  cruise control

  Ik heb geen ervaring met cruise control van derden, maar vind de cruise control van kia echt top. Heb deze meteen in laten bouwen. Je kan versnellen en minderen in stappen van 1km/u en 10km/u dus je kan heel gemakkelijk aanpassen aan anderen. Andere handige functie is dat je drie snelheden kan inprogrammeren. Bijvoorbeeld 50 / 80 / 100 Enige minpunt vind ik dat de module elke keer dat de auto gestart word weer moet worden geactiveerd. Het is een kleine handeling (hendel van je af duwen) maar toch jammer dat hij niet gewoon altijd aan staat.
 8. JEDEGO

  update

  Is dit de ledstrip die je bij de kiadealer kan bestellen? Wat was je er voor kwijt? Schakelen ze automatisch aan bij de dagrijverlichting? Als het uitkomt, zou je dan een foto kunnen maken in het donker als ze aan staan? ...veel vragen, maar dat is puur nieuwsgierigheid.
 9. Uit nieuwsgierigheid even de prijslijst erbij gepakt omdat mij dit ook bij staat. In de prijslijst staat dat dit niet standaard bij de Base uitrusting hoort. Dit is de meest recente file die je op de site van Kia kan downloaden. Mocht je de analoge prijslijst bij de Kia-dealer hebben gekregen tijdens de aanschaf, dan is het een idee om hierover bij ze te informeren.
 10. Bedankt voor jullie antwoord. Dan kan ik mijn vriendin blij maken met tweede sleutel.
 11. Niet bij stil gestaan tijdens de aanschaf.
 12. Ik heb een nieuwe Kia Picanto besteld met een Style-pakket. Hier zit de mogelijkheid in om de auto te starten en te openen zonder de sleutel uit je broekzak te halen. Weet iemand hoeveel van deze 'Smart-Keys' je bij aflevering krijgt? Twee lijkt mij gebruikelijk, maar je weet maar nooit.
 13. Hallo Kia Club, Over twee weekjes mag het dan zo ver zijn. Ik ga mij hier alvast even inlezen over de goede en slechte ervaringen met de kia picanto. Groetjes, Jeroen
×
×
 • Create New...