Jump to content

goofster

Leden
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by goofster

 1. goofster

  Airco

  Al een tijdje lid hier, maar eigenlijk niet veel online geweest. Oftewel te weinig problemen met mijn carens Op een deurklinkje na ( ondertussen alle 4 vervangen omdat het kunstof uitdroogd en afbreekt) Eigenlijk nooit problemen. Echter stopt nu af en toe spontaan de airco waarna mijn vrouw natte voeten krijgt. Airco tijdje uitzetten en hij doet het weer. Vermoed dus toch wat probleempjes achter dashboard kastje. Iemand enig idee?
 2. Tja zoals velen zeggen wil je een goeie auto koop een duitser echter betaal je dan ook voor een duitser, en al zul je er altijd meer voor terug krijgen zal de afschrijving altijd nog veel meer zijn dan dat ik nu bij aankoop betaald hem. en zuipen doen ze toch wil je heel goedkoop ga geen auto rijden voor mij moet het gewoon rijden en het lieftst een beetje fijn. maar ik zal zeker met beide voeten op de grond blijven en alle waarde naar zijn geld schatten. echter zijn er altijd grenzen een krukas stuk bijn 190.000 km voor een diezel vind ik niet echt kunnen en zit ik zekler niet op te wachten. maar lid zijn van een forum is altijd voordelig daarnaast vaak ook nog gezellig
 3. Hallo allemaal Heb zojuist een Kia carens gekocht Heb hiervoor een Renault Laguna gereden maar had plots last van rijstanglagers die stuk waren, waardoor direct de krukas beschadigd was. GRRRRRR heb met veel plezier in die auto gereden en had eigenlijk nog wat door willen rijden. Echter na deze ervaring voor mij ff geen Renault meer. Dus na wat zoek werk kwam ik uit bij een kia carens. In eerste instantie moet ik toegeven wegens kilometer stand en zeer aardige prijs hoop dat ik ook hier weer wat jaartjes mee kan rijden met veel plezier, alhoewel ik wel wat luxe zal moeten gaan missen denk ik. hoop dat ik op dit forum weer net zoveel plezier ga beleven als op het Laguna forum want dat was wel altijd erg gezellig, en hoop ook hier weer een hoop op te gaan steken.
×
×
 • Create New...