Ga naar inhoud

de Zwoeger

Leden
  • Aantal Items

    6
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

de Zwoeger's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Hallo,ik heb een Rio superpack en heb sinds het begin heel raar geluid uit mijn achterspeakers. Ben bij de dealer geweest en die vond het ook nogal vreemd klinken,je hoort zegmaar de muziekinstrumenten wel maar als ze gaan zingen lijkt het wel of ze dronken zijn,en een praatprogramma op bv.radio1 is helemaal niet om aan te horen. Als ik de balansknop naar de voorste speakers zet dan doen de voorste het wel normaal. Vandaag de auto bij de dealer gezet na een afspraak, en ze zijn er mee aan de gang geweest en alle draden en boxen nagekeken maar konden niks vinden. Toen hebben ze er een zelfde rio naast gezet en de instellingen precies zo gedaan als de mijne conclusie als je in het menu geluidsinstellingen de surround op on zet krijg je dat vreselijke geluid(volgens hun was dat bij beide rio's zo). Heeft iemand hier ook last van??? Ben erg benieuwd........ Gr.
  2. Aanschaf: 17 November Uitvoering: Benzine 1.2 Superpack Kleur: Brigth Silver Metallic Extra's: 17" Phantom Verwachte Levertijd: Eind Januari begin Februari Gaat dus binnenkort geleverd worden!!!
  3. Oke bedankt daar had ik nog niet eens aan gedacht!!
  4. Hallo, Ik krijg over ca.2 weken mijn superpack,nu wilde ik er zo'n dubbel uitlaatsierstuk op laten zetten maar kost toch effe 119 eurotjes!!! Nu kwam ik dit tegen: http://uitlaatsierstukken.nl/uitlaatsierstuk_dubbel_rond_bestellen Weet iemand toevallig de diameter van de uitlaat die er standaard onder zit?? Alvast bedankt!!
  5. Ja en ik moet zeggen de Kia valt mij helemaal niet tegen in trekkracht,ik had een test van de ANWB gezien op internet,en die man liep maar te klagen dat ie trekkracht tekort kwam bij de 1.2 benzine. Ik vind de lijn in de auto ook erg stoer. Groetjes
  6. De titel zegt het al, Van een dikke s60 uit 2006 naar een mooie rio superpack. De keuze was niet makkelijk maar het scheelt 350 eurootjes in de maand,ben een echte liefhebber van auto's maar het moet wel betaalbaar blijven. En zo zei ik een dag tegen m,n vrouw we gaan kia rijden,kia zei ze dat ziet er niet uit. Toch me stoute schoenen aangetrokken en haar meegenomen naar de dealer en een proefritje gemaakt en binnen een uur was de koop rond. Medio februari komt ie!!! kan nu al niet wachten................gewoon een superauto met 17 inch eronder. Het word een zilverkleurige. Groetjes
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...