Ga naar inhoud

hvantiel

Leden
  • Aantal Items

    6
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

hvantiel's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Als je de zilveren rand bedoeld onder de airbag, eronder is het niet afgewerkt. Vind je het niet mooi dan kan je hem ook zwart spuiten, al zal de verf het niet lang houden denk ik.
  2. De gehele voorbumper is anders van de 3 drs en als je de voorzijdes op en foto naast elkaar houd is er een duidelijk verschil in grootte te zien. Kijkend naar de logo's, die exact gelijk zijn lijkt de 3 deurs grille veel hoger waar de 5 drs smaller en subtieler is. Daarnaast is de inham aan de onderkant een stuk dieper. Het gat voor de grille in de 5drs is exact gelijk aan de grille, ( heb hem moeten vervangen ) daar lijkt mij geen grotere in te passen. Als ie wel past horen we dat graag uiteraard, maar ik heb sterke twijfels ( bijna overtuigd ). Dus idd, eerst passen en meten bij dealer voordat je wat koopt.
  3. Grille is ook anders van formaat. De gehele voor en achterbumper zijn anders van de 3 en 5 deurs.
  4. Heb je deze er al in zitten? Zo ja op de standaard radio of aftermarket? Wil er ook eentje in zetten echter wil ik weten of deze op de standaard radio kan. Heb gezien dat er een remote kabel op de connector zit voor aansturing van antenne ( of sub ) maar waar ik het signaal vandaan moet halen is me nog niet duidelijk. mvg Harm-Jan
  5. hmm, ik hou wel van lastig, anders is het geen uitdaging . Toch een aantal draadjes meer die ik erbij moet toveren. Denk dat ik een keer een lamp uit een sloper koop om te experimenteren, toch wel zo leuk . thnx voor de schema's van de connectoren, zal best van pas komen.
  6. Hoi, Wij hebben binnekort een picanto, 2de hands gekocht en er zit geen exterior pakket op. Model 2011 met comfort en super pakket. Toch zou ik graag de projectorlampen willen monteren. Nu heb ik me laten vertellen dat de connectoren anders zijn. Wellicht kunnen jullie een foto plaatsen van de connectoren van de projectorlampen en die van de normale lampen? De auto moet nog afgehaald worden dus weet zelf ook niet hoe de normale connectoren er uit zien. Ik denk dat het goed te doen is Zelfde geld voor de spiegels, iemand die achteraf spiegels met knipperlicht heeft gemonteerd? Lijkt mij ook een kwestie van knipperlichtdraden verleggen en automatisch inklappen aansluiten op keyles entry ( zoals uitgelegd op dit forum ) mvg Harm-Jan.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...