Ga naar inhoud

Fedde1980

Leden
  • Aantal Items

    179
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Fedde1980

  1. Die van mij is as vrijdag aan de beurt
  2. Foto's gemaakt van de witte uitslag ,nieuwe steunen komen eraan.Hulde aan Cas Lamens uit Berkel tevens mn nieuwe dealer.
  3. Fedde1980

    Lente Kriebels

    Dit staat wel mooi op de plank vindt ik.
  4. Fedde1980

    Lente Kriebels

    Geen ervaring met deze set maar wel met carclean.Waarom een set van hetzelfde merk en niet een goede set van diverse merken.Het hoeft niet perse duurder te zijn.
  5. Ik heb een andere dealer aangeschreven of die er iets van af weet.Mischien ga ik overstappen naar een andere dealer ben over de huidige niet zo tevreden.Geen vaste prijzen,roestcheck niet uitgevoerd.Dan maar wat verder weg.
  6. Mijn dealer weet niks van een modificatie of iets dergelijks.
  7. Gister is de rio nog naar de dealer geweest voor een 45.000 km beurt maar geen terugroepacties of iets dergelijks.vreemde zaak.
  8. Afgelopen zaterdag een proefritje gemaakt in een Carens business pack 1.6 gdi . Wat een lekkere auto zeg!maar ik ga toch nog even wachten op die nieuwe turbo motoren . De verkoper wist van niks maar volgens mij was dat meer een verkoop praatje
  9. Banden cuppen = onregelmatige zaagtandslijtage Het cuppen van banden is een onregelmatige zaagtandslijtage rond de gehele band op één of beide schouders.
  10. Thnx ik had een miskoopje gedaan . De 3 Drs lijst voor een 5 deurs maar dan ga ik een bedrijfje zoeken die hem naar het goede formaat kan snijden .
  11. Kan iemand mij vertellen wat de lengte is van de orginele 5 Drs Rvs instaplijsten?
  12. Trouwens om echt op je vraag in de gaan.Je kan ammonia of dreft/warm water gebruiken om je ramen weer vet/wax vrij te krijgen en daarna met glassex maar wil nogmaal zeggen liever geen wasstraat
  13. Er is geen wasstraat die spinnewebben/swirls in je lak weet te voorkomen. 2 emmersysteem blijft het beste je moet er alleen wat moeite voor doen.
  14. Niet door de wassstraat.Zonde van je lak
  15. Usb probleem is geen connector probleem.Hij herkent wel een usb stick alleen geen smartphone.Ik gebruikte het alleen om te op te laden en heb dit verholpen door een sigaretten usb adapter.
  16. Idd dan hou je je zomervelgen ook netjes. Geen pekel ed in de winter
  17. Dat vraag ik me dus ook af want ik heb het wel ter plekke betaald.
  18. Yep idd.En dankzij oxidatie rij ik sinds gister weer met gloednieuwe velgen(garantie) rond. Hoop dat het niet weer gebeurd. Ik ben trouwens nog op zoek naar chrome ventielen.Zijn dat eigenlijk altijd covers?
  19. Bij deze wat foto's van mij velgen. Ik zit nog te twijfelen om hem ook te verlagen
  20. Ik zou gaan voor de Tenzo in machined face of black machined lip
  21. Ik zal morgen even foto's van me velgen posten. Heb gelukkig nieuwe onder garantie gekregen. Ook gepolijste maar geen phantoms.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...