Jump to content

patrick j

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Woonplaats
  kerkrade
 • Hobby's
  kinderen en honden, en auto
 • Auto
  kia rio 1.5 LS

patrick j's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. hallo, effe een vraagje over de remvloeistof, heb ik 2 jaar geleden laten vervangen. Is zelf makkelijk te doen, maar weet iemand een goede remvloeistoftester, ik heb ene gevonden in de conrad catalogus. en aangezien ik alleen de remvloeistof moet vervangen, heeft iemand ervaring met die vervangingsets waardoor je het systeem op druk kunt houden,met terugslagklepje. En nou een vraagje over de spanrollen, mijn auto heeft 50000 km gelopen en is 5,5jaar oud dus voor volgende week afspraak gemaakt voor vervangen distributieriem, maar dealer zegt dat hij spanrollen niet hoeft te vervangen,want deze kunnen ze goed controlleren op slijtage enz. zegt hij. klopt dit of is dit larrie, want volgens mij kun je de lagers van de spanrollen niet controlleren op slijtage of wel, .
 2. oke, want voor 200 euro 4 nieuwe bridgestone banden met die maat is een koopje.Deze banden waren bij de adac(duitse anwb) als zeer goed uit de bus gekomen.
 3. ja ik bedoel ook breder, hoger niet. Is niet perse nodig maar ik heb nu goodyear banden op de auto, deze vind ik erg stug , dus ik moet nieuwe banden hebben en er waren bepaalde maten van bridgestone maat 185/60 14 inch in de aanbieding voor 49,50 euro. Zodoende wilde ik weten of er iemand een andere maat opgelegd had.
 4. je hebt de kop laten bewerken zeg je, aan welke prijs moet ik dan denken, en zijn er veel aanpassingen voor nodig
 5. patrick j

  vraagje banden

  heeft iemand ervaring met grotere banden op de rio 1.5 ls. Ik heb nou de orginele banden van fabriek 175/65 14 inch. ik wil een grotere band op de 14 inch velg.
 6. patrick j

  onderhoud

  de kia dealer in kerkrade is niet meer heet nu "mijn auto"
 7. ik bedoel de hatchback/ station uitvoering, wat me opvalt is dat het voertuigen uit 2003 en 2004 zijn.
 8. lekkage zit heim ide overgang van het dak naar zijkant auto, precies waar de lasnaden zitten onder de rubbers.
 9. ik heb een rio uit 2004 1.5ls ice 2 uitvoering. 2mnd. geleden water in de kofferbak. naar dealer terug rubber van achterklep vervangen, mooi betaald en 2 weken later weer water in de kofferbak. water kwam vanaf de zijkanten ter hoogte van de boxen zowel links als rechts naar binnendruppelen. kofferbak bekleding eruit gehaald en gezocht. Water kwam van boven naar achteren gelopen via boxen kofferbak binnen. Waarschijnlijke oorzaak daar waar dak aan de carroserie wordt vastgelast onder de dakstrips. deze overgang opnieuw afgekit en de auto is al 3 weken droog, dus achterkleprubber was niet lek.misschien meer mensen die dit probleem hebben gehad?
 10. hallo allemaal, ik ben patrick uit het zuiden van het land, ik ben eigenaar van een zwarte rio 1.5ls ice 2 uitvoering uit 2004. Tot jan 2008 ging alles goed met de auto.
×
×
 • Create New...