Ga naar inhoud

Marc en Syl

Leden
  • Aantal Items

    31
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over Marc en Syl

  • Verjaardag 06-08-1973

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Huissen
  • Werk
    Chauffeur

Marc en Syl's Prestaties

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

1

Reputatie

  1. Ik weet niet meer bij welke aanbieder ik hem gekocht heb maar het is hetzelfde setje als op deze link. http://www.ebay.com/itm/2012-2013-2014-2015-KIA-Ceed-Pro-Ceed-OEM-Footrest-Clutch-Brake-Accelerator-Pad-/271619466159?hash=item3f3dc823af:g:Ok8AAOSwNSxVJj8c&vxp=mtr Niet schrikken als je een setje besteld en het in een Hyundai doosje zit. Het past gewoon 1 op 1.
  2. Ik heb er wel het één en 't ander kunnen vinden maar juist de ringen niet... Maandag maar eens naar de dealer.
  3. We hebben onlangs onze Rio na 3 jaar ingeruild voor een nieuwe Pro Cee'd en nou ben ik hier en daar wat dingen aan het veranderen. Zo heb ik bijvoorbeeld een set alu pedalen en voetsteun geplaatst en nou ben ik nog opzoek naar een paar chrome ringen rond de tellers, is er iemand die misschien weet waar ik die kan bestellen? Of ben ik voor die dingen op de dealer aangewezen?
  4. Ja dat zijn inderdaad gegronde redenen om naar een niet Kia-garage te gaan, ik had hier nog nooit aangedacht omdat wij een goede dealer om de hoek hebben en er een paar dorpen verderop ook een hele goede zit. Daar staat dan wel weer tegenover dat het raar is dat Kia de boel niet voor elkaar heeft wat goede dealers betreft en je dat als consument met minder garantie moet bekopen.
  5. Ik noem geen namen dus dat moet je dan zelf ook niet doen, straks ben ik de gebeten hond.
  6. Zoals ik al schreef komen sommige namen van (in mijn ogen zwaar)gefrustreerde personen in diverse topics terug, het is dus niet alleen in dit verhaal.
  7. Man man man... Waarom zitten er toch overal van die moeilijke mensen op een forum. Het is een plaats waar liefhebbers dingen met elkaar delen, als je daar andere ideeën bij hebt moet je die ander lekker heen laten doen en in zijn waarde laten. Het valt mij iig wel op dat meestal dezelfde mensen zijn die in vele topics hun frustraties moeten uitten, ik ben benieuwd of ze face to face net zo duidelijk zijn als achter de pc? Ik had gehoopt dat ik dat hier niet zou aantreffen maar helaas... De zin om rustig rond te lezen vergaat mij op deze manier iig dus ik ga mijn tijd in het vervolg maar anders besteden.
  8. Jammer dat er mensen zijn die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en het uiteindelijk voor iemand die liever voor 7 jaar garantie gaat verpesten... En ik ben wel eens benieuwd of je ook echt goedkoper uit bent met je totale onderhoud en hoe je het met bijvoorbeeld de updates van de motorsoftware en met de software van de originele navigatie gaan doen. Daarbij zal het de inruilprijs ook niet positief beïnvloeden als er straks bijvoorbeeld maar 3 jaar garantie op de auto zit, in het huidige geval heeft de auto nog 4 jaar garantie, en dat kan A mensen over de streep trekken en B de prijs positief beïnvloeden, kortom, schiet je er per saldo nou echt iets mee op om naar bijvoorbeeld een vakgarage te gaan.
  9. Ik geloof dat het allemaal nog wel meevalt wat de kosten betreft, ik ben van mening dat je bij een vakgarage weinig goedkoper uit bent. Een setje nieuwe ruitenwissers gekocht bij de dealer en dan plaatsen voor een bedankt en nog een knipoog toe ook, een nieuwe lamp in de koplamp plaatsen en meteen de andere kant ook meteen meenemen want die gaat binnenkort, kosten: 2 lampjes... Daar moet je bij de Audi iig niet mee aankomen, daar begint de meter al te tellen zodra je ook maar iets vraagt. En dat kost je meteen €87,50 per uur!
  10. De monteur die meeliep zei dat het gewoon een garantiegevallen was en toen hij weer binnenkwam bij de chefmonteur is er zonder één woord over de garantie te reppen een nieuwe besteld en een afspraak gemaakt om hem te plaatsen. En ook bij het plaatsen is er verder nergens over gesproken, toen ik de koffie op had kreeg ik de sleutel terug en wenste ze mij nog een fijne dag verder... De auto is in juni 4 jaar oud dus hoe het met de garantie zit weet ik niet maar voorlopig zit hij erin.
  11. Bij ons was er bijna geen spraken meer van condens, er hingen grote druppels in het achterlicht dus dat had bij de eerste APK problemen opgeleverd en dan hadden ze er alsnog een nieuwe in moeten zetten.
  12. Het is een productiefout want elke Rio heeft het dus het moet gewoon onder garantie verholpen worden, ongeacht de dealer.
  13. Wij hebben hetzelfde probleem en krijgen onder garantie gewoon een nieuwe unit. Lang leven Kia!
  14. Zijn dat 2 setjes xenon voor zowel de koplampen als de bochtverlichting? Als dat zo is mag je mij wel een pm sturen met de prijs.
  15. Hahaha... Maar dat is wel wat ik ongeveer heb ja, alleen dan met de radio, cd en usb. Heel vreemd dus...
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...