Ga naar inhoud

rudolpho

Leden
  • Aantal Items

    24
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over rudolpho

  • Verjaardag 06-02-1958

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Berkel en Rodenrijs

rudolpho's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

1

Reputatie

  1. rudolpho

    Winterbanden!?

    In december gelijk de banden om laten ruilen voor Goodyear 4-seasons en gelijk een maatje groter...helemaal perfect.
  2. Ben ik het helemaal mee eens.......gewoon rijden zoals je zelf wilt...hard rijden kost meer benzine en als een oude juffrouw kost minder....stoppen met al dat gezwets alstublieft.....Picanto rijd geweldig.
  3. Auto is vrijdag afgeleverd...dus in het weekend lekker aan het tuffen geweest, echt een lekker karretje hoor, rijd geweldig en datgene waar ik bang voor was en dus veel over gelezen heb...de radio..viel me 100% mee. Alles keurig netjes uitgelegd en afgehandeld door de dealer, wat een verschil met mijn laatste Hyundai dealer...alle tijd om alles netjes uit te leggen, een leuke kerst CD in de auto en nog een mooie bos bloemen...helemaal top Dealer Cas Lamens te Berkel en Rodenrijs...een aanrader.
  4. rudolpho

    Winterbanden!?

    Ik heb een aanbieding van All Band gehad voor Good Year vector 4 season tegen een bedrag van €.109,- per band incl. uitbalanceren en montage....echter bij mijn eigen dealer dezelfde banden aangeboden met inruil van mijn nog nieuwe banden voor een totaalbedrag van €.260,- in een maatje breder 185/55/14. Dus een prijs van €.569,- is wel erg veel geld.
  5. Ik heb inmiddels een aanbod gekregen van mijn dealer tegen een meerprijs van €.260,- in de maat van 185/55/14 dus gelijk een beetje breder en voor mijn gevoel stoerdere uitvoering en gelijk maar opdracht gegeven en aangezien ik niet giga veel kilometers met de auto zal rijden komt het prijsverschil vanzelf weer naar mij toe daar ik geen banden hoef te wisselen van zomer naar winter en vice versa...als ik er nou eens 50.000 kilometer mee doe kan ik er 5 jaar mee vooruit er vanuit gaande dat ik ca.10.000 km per jaar zal rijden is dus een voordeel van 5 jaar x 2 x wisselen á €.50,- (10 x wisselen dus) is dus €.500,- in 5 jaar....toch...????? Daarbij zijn de banden stiller en geven een volgens opgaaf minder gebruik qua benzine...of reken ik me nu rijk omdat ik het gewoon graag wil ha ha ha .....
  6. Zal binnenkort wat foto's nemen ..zit er nog aan te denken om maar gelijk een paar andere banden (Good Year vector 4 season) er onder te gooien en dan 1 maatje breder als standaard...krijg nog een meerprijs op van mijn dealer....Iemand ervaring er mee ???
  7. Hij is binnen hoor...in Titanium 3 deurs met donkere bekleding...dealer gaat er nog een paar bestelde accessoires opzetten en kan hem dan volgende week af halen....
  8. Heeft iemand ervaring met chiptuning van de Picanto 1.0: - wat zijn de voordelen---verschillen - wat zijn de kosten - heeft e.a. invloed op garantie van KIA Hoor het graag
  9. Beste Smart e.a. staat gewoon in de nieuwsbrief van KIA zelf en ik wil helemaal geen onnodige discussie maar wilde gewoon weten of de nieuw af te leveren uitvoeringen met een 1 liter motor er ook werkelijk mee uitgerust zijn......
  10. Dank je wel voor het bericht, ben bang dat het alleen van toepassing is op de 1.2 motor .
  11. Bedankt voor je snelle reactie, ik ga aan mijn dealer vragen of hij het wil doen en voor het aanbrengen van de Wax Oil...en anders ga ik het zelf proberen.
  12. Weet iemand hoe je het PICANTO logo van de achterkant kan verwijderen zonder schade aan de auto te veroorzaken...ik vind een auto zonder groot logo namelijk mooier.....daarbij krijg dan de auto een volwassener uiterlijk...vind ik natuurlijk...anderen misschien niet.
  13. Weet iemand of je het PICANTO logo op de achterkant zonder schade aan de auto te veroorzaken kan verwijderen, vind een auto zonder opvallend LOGO namelijk mooier.....hoor het graag.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...