Ga naar inhoud

nummer1dj

Leden
  • Aantal Items

    4
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Niet Opgegeven

nummer1dj's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. hallo, ik zou graag mijn comentaar terug willen lezen die ik in bepaalde topics heb gegeven. ik heb geen idee waar en hoe ik dat kan doen. het is al weer een tijdje geleden dat ik hier ben geweest en wil kijken of daar dan ook weeer reacties op gegeven zijn. gr erwin
  2. heb er ook wel eens last van,maar effe de voorruit verwarming aan en het is weg. ik heb de airco altijd aan,mijn climatcontrol kan ik op off zetten maar dan heb ik volgens mij helemaal geen circulatie. ik heb hem alleen uit als er een cigaret aan staat met het raam open. voor de duidelijkheid ik rij vw en geen kia.
  3. is het niet wat om een how-to te maken door de gene die hier handig mee zijn. ik weet niet of er hier als een apparte topic voor is om how-to s' te plaatsen en te bekijken voor wie dat nodig hebben. ik heb het bij mn eigen passat gedaan en de peugeot die vervangen gaat worden door een picantotje. ik zou het wel willen over zetten in de picanto als ik zou weten waar ik zou moeten beginnen. de auto is helemaal nieuw als we hem krijgen en wil geen ondoordachte dingen doen voor een setje lampen.
  4. hallo kia rijders, ik ben geen kia rijder maar een echte vw passat freak. ik ben hier omdat mn meisie volgende week haar nieuwe picantje in ontvangst mag nemen,het is dan ook helemaal niet verkeert om je zo af en toe te begeven tussen mensen die verstand van dat model autos hebben waar ik nog 0,0 van af weet. zo ben ik zelf ook wijzer en handig geworden bij mn eigen auto en motors,en doe ik bijna alles zelf. het is supper dat mn vriendin volgende week haar nieuwe auto kan ophalen en haar oude peugeot 307sw kan inruilen. het nadeel is wel dat de winter op de loer ligt en haar oude velgen verkocht kunnen worden en ik nu nieuwe velgen en ook winterbanden moet kopen. ik ben daarom via google op deze site gekomen en hoop dat ik hier mischien een set velgen nieuw of tweede hands kan vinden.evt met banden. ik ben echter niet van plan om de volle mep te moeten betalen als het ook goedkoper kan. tenzij ik niets tegen kom natuurlijk. veiligheid gaat voor,ik zal haar niet zo de weg op sturen met het rare winter weer in nederland. ik ga nu flink zoeken,mocht iemand wat hebben of weten.....laat het me weten. gr dj.
  5. Welkom op het forum nummer1dj :)

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...