Jump to content

kia 1.3 i geen vermogen! klinkt als valse lucht


yvonjef

Recommended Posts

:-( heb een pride 1.3 i gekocht pas....bouwjaar 1999. het spruitstuk was lek, dus ik dacht, als dat is verholpen (een herrie!!! niet best) dan ga ik lekker tuffen in dit leuke autootje... Nu het spruitstuk is hersteld, en de katalisator vervangen, heb ik opeens geen vermogen meer en maakt de auto een vreemd geluid, alsof er ergens valse lucht wordt aangezogen of weg geblazen. kom niet meer boven de 80 km/u uit. Als je gewoon stil staat en gas geeft, dan loopt de motor als een zonnetje, en doet het probleem zich niet voor:?: gek toch? wie o wie heeft een idee wat nu te doen???;) Edited by yvonjef
sorry vergeten te vermelden dat het een pride is!
Link to comment
Share on other sites


  • 2 weeks later...

Welke slangen waren het probleem? Ik heb een slecht lopende motor, speciaal op stationair en ook bepaalde toerentalgebieden. Heb alle bedenkbare vacuumslangen losgehad en verschillende waren behoorlijk slecht, stukken afgeknipt en opnieuw aangesloten. Tot zoverre nog geen positief resultaat.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...