Jump to content

SW Se7en of de SW Se7en Business??


onno82

Recommended Posts

Binnenkort loopt mijn leasecontract af en mag ik wat anders uitzoeken. Ik ben gister wezen kijken bij de KIA dealer. Nu had hij een Kia Cee'd SW 1.4 se7en staan die zeker de moeite waard is. Ik twijfel nu alleen tussen de se7en en de se7en business. De business is 1100 euro goedkoper, maar heeft 15'' stalen velgen met wieldoppen. Nu kan ik alleen geen foto vinden van deze business uitvoering met die wieldoppen. Wat vinden jullie van de business uitvoering of toch liever de gewone se7en?

Link to comment
Share on other sites


Volgens mij bedoeld hij dat de normale Cee'd SW lichtmetalen velgen met airco heeft en de business heeft stalen velgen/wieldoppen met climate control. Blijft toch een moeilijke keuze, alhoewel ik eerder voor de climate control zou gaan, velgen kunnen altijd nog aangeschaft worden. Ook originelen voor tweedehands prijzen.

Link to comment
Share on other sites


KLopt het verschil in het se7en pakket is dat de normale LM velgen heeft, en dat de ander climat control heeft.

Ik rij is zo'n normale Se7en, (net een paar km, maar toch :) ) en moet zeggen bevalt me erg goed. Vooral erg te spreken over de ruimte en de wegligging.

Jeroen

Link to comment
Share on other sites


Als de business uitvoering 1100 euro goedkoper is dan kan je ook daarvoor kiezen en als optie nog lichtmetalen velgen kopen volgens mij kosten die 250 euro per stuk, als je voor de 16" gaat die in de normale 7ven zitten dan kan je de banden van de stalen velgen gewoon gebruiken. ben je dus net zoveel geld kwijt en je hebt climate control en lichtmetale velgen.

ik heb zelf alleen nog niks gelezen over die business editie, waar heb je dit gezien????

Link to comment
Share on other sites


Er zijn twee Se7en varianten namelijk de 'gewone se7en' en de 'se7en business'.

De se7en business is er alleen voor de leasemarkt. De se7en business is 1100 euro goedkoper dan de gewone se7en. Het verschil is dat de se7en business climate control heeft en 15" stalen velgen met wieldoppen. De gewone se7en heeft airconditioning en 16" licht metalen velgen. Hopelijk is het zo wat duidelijker voor iedereen.

Is inderdaad een idee om de se7en business variant te nemen met de 16" licht metalen velgen (€249,- per stuk) als accessoire dan bij te doen. Zal is vragen aan mijn dealer.

Link to comment
Share on other sites


  • 1 month later...

Ik heb sinds een week of drie een Se7en Business...

Mijn conclusie was ook dat de lichtmetalen velgen er later nog op te zetten zijn, de dual-zone climate control niet!

De mazzel die ik had is dat de dealer tegen de lease-maatschappij had gezegd dat er onder de Business standaard lichtmetalen velgen zaten, toen bleek dat dat niet het geval is moesten ze die er voor een zacht prijsje bij leveren... die zitten er nu dus ook op!

Ben erg tevreden over de auto, alleen krijg ik nogal eens klachten over de kwaliteit van de telefoonverbinding. Moet ik dus toch nog even terug naar de garage, want van zo'n ge

Link to comment
Share on other sites


.......Ben erg tevreden over de auto, alleen krijg ik nogal eens klachten over de kwaliteit van de telefoonverbinding. Moet ik dus toch nog even terug naar de garage, want van zo'n ge
Link to comment
Share on other sites


  • 5 weeks later...

Heb nu al een maand de SW Seven Business uitvoering via een leasecontract (prima auto en bevalt goed)

Keuze is heel bewust gemaakt door het leasebedrag (sommige maatschappijen zien LM velgen als een extra risico) en het climat control

LM velgen kunnen er simpelweg ook later nog onder

Ben tevens door de werkgever verplicht om ook de winterbanden variant bij de lease mee te nemen (scheelt weer wat in de verzekeringspremie) en hierbij waren LM velgen juist weer een kostenverhogend effect

Kortom, via lease is zeker de Business een aanrader

N.B. Bij mijn dealer staat de Business gewoon in de showroom met prijskaartje voor de particulier en

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...