Jump to content

Autoboek: Auto & Tuning (met korting)


AJ Mol

Recommended Posts

Autoboeken Service Nederland en het bekende blad 'Auto & Tuning' hebben een nieuw tuningsboek uitgebracht welke een onmisbare bron van informatie is voor uw leden. Onderstaand vindt u het persbericht van deze titel en bijgevoegd is een bestand met de cover.

Persbericht

De ultieme gids voor Tuning & Styling

De meeste liefhebbers van tuning en styling zijn fanatieke doe-het-zelvers. De ultieme gids voor Tuning & Styling is daarbij een onmisbare informatiebron. In dit fraai uitgevoerde en zeer instructieve boek komen alle facetten van het sneller maken van een auto en het verbeteren van onderstel en remmen aan bod. Verder wordt aandacht geschonken aan het modificeren van de carrosserie, uiteenlopend van het aanbrengen van spoilers tot de montage van vleugeldeuren. Het verfraaien van het interieur en de montage van audioapparatuur worden ook niet vergeten. De ultieme gids voor Tuning & Styling is een uitgave van Autoboeken Service Nederland en Auto & Tuning Magazine. Het boek telt 216 pagina?s en meer dan duizend (!) full-colour foto?s waarop de werkzaamheden stap voor stap worden getoond. De prijs bedraagt ? 29,95. Dit unieke handboek is bestellen via www.autoboekenwinkel.nl of via het telefoonnummer 075-6403541.

Wij bieden uw clubleden een korting aan van 10% op de prijs van het boek indien zij hun lidmaatschapsnummer bij de bestelling doorgeven, dit kan zowel via de webwinkel als telefonisch. Deze actie geldt alleen voor uw leden en zolang de voorraad strekt.

Met vriendelijke groeten, Autoboeken Service Nederland en Auto & Tuning Magazine.

info@asnbooks.nl

www.autoboekenwinkel.nl

Dorpsstraat 407, 1566 BG Assendelft, tel: 075-6403541, fax: 075-6401141

aanmelden digitale nieuwsbrief: www.asnbooks.nl/Internet/nieuwsbrief.html

90-809777-1-3.jpg

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...