Jump to content

Even voorstellen


Recommended Posts

Hallo Kia rijders,

Ik heb me vandaag bij dit forum aangemeld. Ik ben sinds 29 mei van dit jaar in het bezit van een Kia Sporty Wagon Seven 1.4 CVVT in de kleur Phoenix Grey. Hiervoor heb ik altijd andere merken gereden in de lease. Dit is mijn eerste eigen wagen, en ik heb voor de Kia gekozen vanwege zijn prijs kwaliteitsverhouding. Tot op heden heb ik er 2500 km in gereden tot volle tevredenheid. Het enige waar ik niet tevreden over ben is het navigatiesysteem. Mijn eerste bestemming met de auto was voor mijn werk naar Sint Oedenrode....die plaats kent het systeem niet. Contact met de dealer levert niet veel meer op dan dat ze het door zullen geven aan Kia. Ik ga hier lezen wat jullie ervaring is met dit navigatiesysteem. Voor de rest, zoals gezegd, tot op heden helemaal blij met deze zeer ruime wagen.

Groeten van Bas

Link to comment
Share on other sites


Hoi Bas welkom hier!

Nice car, ik heb bijna de zelfde alleen iets anders van kleur. Je zult hier op het forum genoeg kunnen vinden over het navigatie systeem.

Ik moet zeggen dat ik er zelf nog geen problemen mee heb gehad. Baal er alleen van dat de Nederlandse update zolang op zich laat wachten.

Veel plezier met je wagen en hier op het forum

Link to comment
Share on other sites


Beste allemaal,

Ook ik heb mij net aangemeld op dit forum. Wellicht op de zaken vooruitlopend want de Kia C'eed SW 1.4 die we hebben besteld is nog niet eens in ons bezit! Met een beetje geluk aanstaande vrijdag (of anders de maandag erna) staat hij te glimmen voor de deur. Tot die tijd snuffel ik alle topics door en probeer me een beetje te ori

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...