Jump to content
  • Sign Up
edmar

technisch probleem

Recommended Posts

Ik ben in bezit van kia pride die afgelopen week inhield tijdens gasgeven. Leek alsof hij dan ineens weg wilde schieten. Iets met vertraging in bezine toevoer.

Gisteren begon hij ineens heftig te stotteren en reageerde niet meer bij gas geven waarbij hij ook afsloeg. Startte toen ook niet meer. Na de motor af te hebben laten koelen startte hij direct maar na een paar meter begon het stotteren weer opnieuw en sloeg af. Hebben inmiddels de slangen gecontrolleerd en zien hier geen gekke dingen. Wat zou het kunnen zijn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een Pride is erg gevoelig op alles wat met de ontsteking te maken heeft, dus bougie, kabels, bobine, verdelerkap, rotor.

Ik heb dit ook meegemaakt. Wegenwacht zei bobine, maar nadat deze vervangen was nog steeds slecht starten en stotteren. Daarna heb ik maar gelijk bougiekabels, verdelerkap en rotor vervangen en toen was het probleem opgelost. Als het inderdaad ontstekingsproblemen zijn en je wil er in 1 x vanaf zijn moet je alles tegelijk vervangen. Als je meer tijd heb kun je het stuk voor stuk proberen, totdat je het juiste onderdeel hebt.

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de reacties. Het probleem lijkt opgelost. Was een probleem met de slangen. Gisteren een klein proefritje gemaakt en hij liep als een zonnetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...