Jump to content

Imitatie onderdelen....?


Guest janoeska

Recommended Posts

Guest janoeska

Kan iemand ons misschien vertellen hoe je de orginele Kia onderdelen zoals een sitebar (rond met 2 opstappen) en de rvs instaplijsten kan herkennen?

Op de sitebars kan ik namelijk geen Kia sticker of merknaam vinden alleen een sticker van Cobra. En de rvs instaplijsten die geplaatst zijn hebben een licht grijse omlijsting ipv de standaard donker grijse, tegen zwart aan, kleur zoals hij af fabriek komt.

Ik weet dat er imitatie onderdelen zijn (doorgaans goedkoper) en zou graag aan de weet komen of er al dan niet zichtbare verschillen zijn.

Janoeska

Link to comment
Share on other sites


kwaliteit kan slechter zijn, ze kunnen afwijken kwa kleur, vorm en dikte, de officiele logo's van Kia kunnen ontbreken, eventuele productienummers ed kunnen ontbreken. ed

Link to comment
Share on other sites


Als het om de sidebars gaat kan het goed zijn dat je hier geen KIA logo op zult aantreffen. Bij mijn weten maakt KIA ook geen sitebars. De sitebars worden direct van Cobra afgenomen en gemonteerd.

Cobra is ??n van de betere fabricanten van sitebars, beugels enzovoort voor de automotive industrie. Dus, geen zorgen over de sitebars van Cobra.

Ik heb ook Cobra sitebars (zelf) om mijn Sorento geplaatst. Ze zitten er nog steeds aan, en de kwaliteit van de sitebars (inclusief de kunststof trede) zijn goed. De kunststof delen aan de Cobra sitebars zijn van betere kwaliteit dan de kunststof onderdelen van Kia.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...