Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    13
  • views
    11,665

Verbruik KIA Ceed model 2013

rcmjansen

2,053 views

Zijn er ook CEED rijders van het nieuwe type die vraagtekens zetten bij het verbruik? Ik rij sinds 2 weken een KIA Ceed dct automaat. Ik heb hem direct laten tunen (Piggyback) bij VTune in Huizen. Ik heb er inmiddels 3500 km opzitten en ben niet zo tevreden over het benzineverbruik. Met heel veel pijn en moeite kom ik niet verder dan 1 op 11 à 12 met een rustige rijstijl. Inmiddels contact opgenomen met VTune en die zeggen dat dat aan het motortype ligt (GDI). Zijn er gebruikers die hetzelfde verhaal hebben?


1 Comment


Recommended Comments

aha  loopt  jou auto nog zuinig,ik rijd met mijn kia picanto 1.2 automaat uit 2012  gewicht 750 kilo gemiddeld 1 op 11!!!

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...