Ga naar inhoud
  • entries
    3
  • comments
    13
  • views
    11094

Verbruik KIA Ceed model 2013

rcmjansen

1874 weergaven

Zijn er ook CEED rijders van het nieuwe type die vraagtekens zetten bij het verbruik? Ik rij sinds 2 weken een KIA Ceed dct automaat. Ik heb hem direct laten tunen (Piggyback) bij VTune in Huizen. Ik heb er inmiddels 3500 km opzitten en ben niet zo tevreden over het benzineverbruik. Met heel veel pijn en moeite kom ik niet verder dan 1 op 11 à 12 met een rustige rijstijl. Inmiddels contact opgenomen met VTune en die zeggen dat dat aan het motortype ligt (GDI). Zijn er gebruikers die hetzelfde verhaal hebben?


1 reactie


Aanbevolen reacties

aha  loopt  jou auto nog zuinig,ik rijd met mijn kia picanto 1.2 automaat uit 2012  gewicht 750 kilo gemiddeld 1 op 11!!!

Deel deze reactie


Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×