Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    13
  • views
    12,283

Gratis update's naviatiekaart


rcmjansen

5,652 views

 Share

Kan iemand mij vertellen of dit bericht juist is. Het komt er op neer dat de kaartupdates vanaf heden gratis zijn. Ik heb dit al gevraagd bij KIA Nederland, maar zij weten van niets (of willen van niets weten)

[url="http://www.pocketnavigation.nl/2013/03/kia-rijders-krijgen-gratis-kaartupdates/"]http://www.pocketnavigation.nl/2013/03/kia-rijders-krijgen-gratis-kaartupdates/[/url]
 Share

8 Comments


Recommended Comments

Bedankt voor de aanvulling Lennart. Zullen we dan maar naar Duitsland gaan voor de Update!? Garantie en onderhoud zijn toch Europees! Ik ga het gewoon proberen. Ik woon in Nijmegn. Ben zo in Kleve. Maak daar een afspraak voor een onderhoudsbeurt en laat ook mijn navi kaart updaten. Moet toch lukken!!
Link to comment

En Rcm is het gelukt in Duitsland? Als je het hier ieder jaar bij de dealer laat doen, of via NAVTEQ (dan krijg je een USB stick toegestuurd met de update erop) dan ben je ieder jaar €169,00 kwijt, en je hedt er dan nog geen flitspaalwaarschuwing op.

Link to comment
Beste Guinness8, bedankt voor je reactie. Het heeft nu nog geen zin om naar Duitsland te gaan omdat er nog geen nieuwe update is. Deze komt ieder jaar zo in de maand november. Dan rij ik even naar Kleve en laat je het resultaat weten. Groet René
Link to comment
Hallo allemaal, ik heb bij mijn Kia picanto een pioneer avic-F940BT gekregen de auto heb ik sinds half augustus 2013. Nu blijk er op dit navigatiesysteem wat ik bij mijn Kia picanto heb gekregen , kaarten van 2012 te zitten.
In juni - juli 2013 blijkt navteq nieuwe kaarten 2013 te hebben uitgebracht. Ik dacht nou, ik heb de auto in augustus 2013 gekocht dus zal er wel de nieuwste kaarten opzitten maar mooi niet. Ik heb bij kia navraag gedaan, die verwijzen mij naar pioneer, ik heb pioneer gecontact en die verwijzen me weer naar navteq en navteq zegt doodleuk voor 149 euro kan u de kaarten kopen.vindt dit wel zo jammer.
De gratis kaartupdates zijn waarschijnlijk alleen voor de de navigatiesystemen die door Kia zelf zijn ingebouwd?
Link to comment
Beste leonocento, jammer, jammer dat je zo van het kastje naar de muur wordt gestuurd en dat KIA Nederland zijn verantwoordelijkheid NIET neemt. Weer een bewijs dat je nooit en nooit een ingebouwd navigatiesysteem van het merk of wat dan ook moet nemen. Ik heb me bij de aanschaf van mijn Kia ceed ook laten verleiden door het Kia inbouw navigatiesysteem te nemen. De updates zijn een VERSCHRIKKING!!!!! Er is maar EEN fabrikant in de hele wereld die het updaten van zijn kaarten echt voor elkaar heeft en dat is meneer TomTom. Ieder kwartaal krijg je daar een update. En als je de Start M serie hebt gekocht is dit zelfs LEVENSDUUR lang!!! Kijk, dan spreken we over service. In de auto van mijn vrouw heb ik een dubbeldins navigatiesysteem laten inbouwen. Van het merk Eclipse met een uitneembare TomTom. Niets aan de hand met de updates meer. Voor een bedrag van 40@ (aktieprijs!!) krijg zij ieder kwartaal een update. Kia Nederland valt mij echt tegen wat dit betreft en is voor mij een reden de Kia maar weer te verkopen. Ik laat me niet n..ien door Kia Ned. Temeer daar de updates in het BUITENLAND gratis zijn voor de KIA modellen. Bij Kia ned. Komt er ieder jaar in de maand nov. Een update maar ze zeggen dat ze geen garantie kunnen geven dat ze behoorlijk actueel zijn. Daarmee bedoel ik dan dat je er vanuit mag gaan dat de kaart is bijgewerkt tot pakweg 3 maanden geleden. Nee dus, kan veel langer zijn!! Dit afgezien van een prijs van 160€ vind ik dat gewoon schandalig!! Daarom, koop gewoon een TomTom los of geïntegreerd en je hebt nergens last meer van. Bovendien heb je dan ook een systeem MET flistmelding!! Groet.
Link to comment
Beste lezers van het forum. Ik zie zojuist op de Kia site staan dat je of gratis updates krijgt van het nav systemm door de fabrirk ingebouwd vanaf 1 september 2013. Daarnaast hebben de eigenaars van een KIA die afgeleverd is vóór 1 sept. 2013 met een af fabriek LG nav. systeem de mogelijkheid om voor een bedrag van 199€ GRATIS updates te krijgen tot 7 jaar. Ik vind dit meer dan billik. Ik koop die extra updates. Kosten omgerekend voor 6 jaar dus 35€ per jaar. Nog goedkoper dan bij meneer TomTom. Voor mij is deze discussiie afgerond. Fijn dat KIA tot zinnen is gekomen!
Link to comment
Ik heb een kia cee'd gekocht oktober 2013, en dacht dat mijn navigatie af fabriek was. Wat blijkt het jubileum model wordt wel met navigatie geleverd maar deze is er door de dealer ingebouwd. Dus geen gratis kaarten. Ik heb met Kia contact hierover gehad maar ik had beter de kleine lettertjes moeten bekijken. Eigenlijk is het volgens mij oplichting, het valt mij bitter tegen van Kia.
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...