Jump to content

junkiesietze

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About junkiesietze

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. 5min werk, maar heel eng om te doen, hoe ik het deed: Pak een platkop schroevendraaier, en doe er een dunne handdoek of lap ofzo overheen. aan de onderkant van het frame zitten als het goed is 2 inkepingen waar je platkop tussenpast. en dan is het een kwestie van die schroevendraaier daar inzetten en HEEEL veel kracht zetten en hefbomen maar. Het frame zit er ontiegelijk vast in, maar als je ook maar een randje open hebt, ram er een andere schroevendraaier tussen dat ie niet terug schiet. mijn radio voor en na:
 2. Hey, Ik heb al een tijdje de witson W2-C217 autoradio. Nou zit er ook een DVR op. werkt prima, start met opnemen als de auto start enzo...Maar hij neemt op op het micro SD kaartje van de camera zelf. En als hij vol is schrijft hij niet het oudste bestand over... iemand enig idee hoe ik Cycle recording instel? of kan dat gewoon niet?
 3. deur paneel verwijderen is schroefje losmaken bij het ding waarmee je de deur opent van binnen. schroefje in het bakje om de deur mee dicht te trekken eruit.. en dan is het een kwestie van een keiharde ruk geven aan het deurpaneel. Het gaat niet kapot. maar geweld is noodzakelijk. speakers achter zitten vast gepopnageld. dus je zult ook een andere manier moeten vinden om de nieuwe speakers vast te krijgen. Ik zou graag zien dat je fotos maakt van je projectje.. ik wil dit namelijk ook doen maar liet ze maar zitten toen ik zag dat je waren gepopnageld.
 4. Jep, fungeert alle2 als USB, als ik er een USB stick met muziek in stop speelt ie dat gewoon af.
 5. Ik heb sinds gisteren ook zo'n 8" witson in mn auto gebouwd. Nou heb ik m met DVR en WIFI besteld. cameratje werkt prima, alleen wifi krijg ik niet werkend... keb aan de achterkant van de radio de USB kabel aangesloten, en daar het wifi stickie aan gehangen.. alleen hij blijft zeggen no device found... iemand enig idee? Ik kreeg dat frame er binnen 5min uit trouwens, gewoon veel domme kracht zetten, alles is nog heel. zelfs het frame.
 6. Ik heb een 5 deurs Picanto. en zeg je nou dat er ruimte is in de achterdeur voor een 16,5 cm speaker? weet de dealer dit? kan die dit inbouwen?
 7. Ik heb net deze radio besteld: http://www.caraudioexpert.nl/a-451075/kia-picanto-radio-navigatie-multimedia-8-inch-touchscreen-s100-a8-cortex-3g-wifi/ Zodat ik mn subwoofer kan aansluiten. en af ben van die bagger standaard radio. Maar wat hebben jullie voor speakers achterin?(graag een linkje) en ligt daar al bekabeling voor? of moet ik ze op mn versterker aansluiten? Ik hang een monoblok versterker erin dus achterspeakers erop aansluiten kan niet.
 8. Independer is totaal niet betrouwbaar. is onderdeel van achmea/ Ik had ook bij independer gezocht, goedkoopste all risk was 40euro p/m maaar, bij http://www.betch.nl/ was de goedkoopste 25euro p/m Nu zit ik bij mijnpolis.nl
 9. http://www.caraudioexpert.nl/a-158703/kia-picanto-2011-heden-radio-navigatie-multimedia-7-inch-touchscreen/ is dat deze? Hoe makkelijk is dit zelf in te bouwen? want ik las ergens dat dat rooster er zeer lastig af te krijgen is?
 10. Hoi, Sietze uit Zoetermeer. Natuurlijk begonnen met een scootertje. hier was ik 17 (ben nu 26) op mn 19e mn rijbewijs gehaald en mn eerste autotje was een Toyota Corolla uit 1999 1.3 Linea Terra. Open lucht filtertje ingeknalt en japstyle einddemper Tijdje kunnen Nintendoén tijdens het rijden totdat dat goedkope klapscherm kapot ging. (leuk detail. Hij ging kapot. en de volgende dag was hij uit mn auto gestolen, dieven hadden een kapotte autoradio :') maar ik wel een kapotte ruit) Dat ging op een gegeven moment wel vervelen, en ik wilde wat snellers. Ik zat heel vaak te lurken op het Corollaforum en ik was eruit, ik moest en zou een Toyota Corolla G6-R hebben. Uiteindelijk een gevonden op marktplaats. opgehaald uit Friesland. Ding was een ontzettende miskoop, hij was van een ontzettende sjonnie geweest. En ik heb er aardig wat voor moeten doen om hem er zo uit te laten zien. De uitlaat bij deze corolla's ligt erg laag. En omdat ik een schroefset had en woon in een omgeving bezaaid met megadrempels, was ik er na een tijdje wel zat van dat ik om de maand mn uitlaat moest laten repareren omdat ie er weer onder hing te bungelen. Dus hup, alle boeiende shit eraf, en naar de export ermee. (ik heb 3600 euro uitgegeven aan dat ding in 3jaar) Nu heb ik een Nieuwe Zwarte Kia Picanto gekocht 4deurs met comfort pakket. Vrijdag de 13e kan ik m ophalen...als dat maar goed gaat. Eerste wat erin moet is mn subwoofer. maar dat gaat nog lastig worden heb ik al gelezen hier
×
×
 • Create New...