Ga naar inhoud

theoc

Leden
  • Aantal Items

    39
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over theoc

  • Verjaardag 12-04-1952

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Landgraaf
  • Werk
    vrachtwagenchauffeur
  • Auto
    Rio 1.2 Edition 2012
    Motor: BMW K1100lt

theoc's Prestaties

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recente Badges

12

Reputatie

  1. We parkeren niet meer in de versnelling. Ze zeggen dat er niets mis mee is. Als het weer gebeurt bellen we weer en sturen ze weer een takelwagen. Zolang er nog mobiliteits garantie op zit is het gratis. Maar daarna zal het duur worden.!
  2. Dit werkt niet. Je kunt de motor starten met de koppeling ingetrapt,maar de handrem eraf en de auto blijft staan,de pook staat in een vreemde stand,je kan niet naar de vrij of een versnelling. De auto blijft rotsvast staan en komt pas los na horizontaal tillen door de takelwagen. Theo
  3. Bijna 11 maanden later, weer precies hetzelfde! Op de handrem en in de eerste versnelling geparkeerd op onze oprit op de helling. s`Morgens zit alles vast. Mijn vrouw belt het nummer van Kia, er komt iemand met een takelwagen, tilt mijn Rio met de achterwielen op tot hij ongeveer waterpas staat, er knakt iets en alles werkt weer. De takelwagen-chauffeur zei we hoefden niet bij Kia langs te gaan, want er is niets kapot. Alles is weer in orde Zolang we nog die mobiliteitsgarantie hebben Ok, maar als dat afgelopen is hebben we toch een echt probleem! Dan wordt het duur om de auto ff op te laten tillen!
  4. theoc

    Rio als trekauto

    Daar mee zal je geen problemen hebben, alleen wat meer toeren als je berg op gaat. De schakelaanduiding op het dashboard moet je ignoreren dan trekt ie goed.
  5. theoc

    Rio als trekauto

    Ik rij met een Esterel klapcaravan 750 kg. Gaat super, wel wat meer toeren laten maken, maar dan gaat het ook goed omhoog. Dat is de verkeerde!
  6. Hier in Zuid-Limburg hebben we ook de nodige hellingen!
  7. Ik zal volgende week contact opnemen met een dealer, maar ik heb nog 4,5 jaar fabrieksgarantie dus daar hoef ik niet bang te zijn!
  8. Wij parkeren onze Rio net zoals alle voorgaande auto`s voor ons huis op een vrij steile helling. Ik op de handrem maar mijn vrouw gebruikt de handrem en de eerste versnelling. Dit is al die jaren goed gegaan. Deze week een telefoontje van mijn vrouw, de versnellingen zitten vast, de pook stond ook in een vreemde stand. Ik heb gezegd ze zou het mobiliteitsnummer bellen, dat hebben we niet voor niets. Binnen een half uur twee man van de plaatselijke dealer thuis, die kregen er ook geen beweging in! Ze zouden een afsleepdienst laten komen. Die kwam ook vrij snel. Er was al geregeld dat mijn vrouw meteen mee kon rijden en een vervangende auto mee zou krijgen. Maar binnen 10 minuten kwam hij weer binnen en zei dat de auto weer in orde was. Hij had de auto van achteren opgetild met zijn afsleepwagen en toen kwam de versnellijngsbak weer vrij! Het had iets te maken met tanden die in elkaar haken? We hoefden er ook niet mee naar de dealer want alles was weer in orde. We moesten alleen niet meer op de helling parkeren! Iemand zoiets al gehoord?
  9. Komt van Korea, hou wel rekening met eventuele douane plus BTW kosten!
  10. Mijne is import Oostenrijk 114 g/km Edition 2012 F5P31 M51AZ1 geen eco geen start stop
  11. Fouje, is 1,25 m hoog in ingeklapte toestand, wel die caravanspiegels nodig!
  12. Inderdaad een hele kleine. Een Esterel klapcaravan. Leeg 530 kg. Max 750 kg. Is maar 75 cm hoog tijdens rijden. Daar heeft de Rio ook in de Eifel weinig moeite mee. 17% omhoog, wel in de 2 dan met genoeg toeren. Als vrauchtwagen-chauffeur heb ik daar geen moeite mee.
  13. Heb inmiddels de Milenco Aero aangeschaft. Voldoen prima!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...