Jump to content

emway

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Country

  Netherlands

emway last won the day on March 16

emway had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutraal

About emway

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  HHW
 • Hobby's
  Yamaha TRX
 • Auto
  Kia Niro 2018 pearl white

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Ik heb een vaste haak en hoor je het signaal ook. Ik heb wel het idee dat het geluid harder is op de gefacelifte model Niro dan op het eerste model wat ik had. Klopt het trouwens dat er maar 1 achteruitlamp, de rechter, gaat branden bij achteruit rijden?
 2. Die van mij is een week oud en heeft 'm gewoon aan de voorzijde!
 3. emway

  kia niro total los

  1 jaar en 8 maanden.
 4. emway

  kia niro total los

  Total loss dus. En moesten we een andere. Na veel gezeik en geregel met de schadeexpert. Een gedeelte krijg je van de verzekering terug en de rest van een opkoper. Na een snelle actie van Durmi Wormerveer die ons voor weinig geld een demo Kia ceed station meegaf staat er inmiddels na krap 4 weken een nieuwe Niro voor de deur!
 5. emway

  kia niro total los

  Hier mijn Niro na storm Dennis.
 6. emway

  Barst in voorruit

  Twee weken geleden precies hetzelfde mee gemaakt. Ook naar belgie op en neer en ook een scheur in het raam. Ik had geen eigen risico maar volgens de autoruitenreparateur was het raam alleen al meer dan 600 euro....
 7. Vandaag weer 3 nieuwe velgen gekregen i.v.m. oxidatie. Dit is al de tweede keer dat ze vervangen zijn. Nooit meer gepolijste velgen voor mij!
 8. T.S. is hier al een keer mee naar de garage geweest. Lijkt me toch een gevalletje garantie.
 9. 55.000 is wel wat weinig. Hangt af van de rijstijl maar een koppeling moet minstens 100.000 mee moeten kunnen!
 10. Krukaslagers kunnen het niet zijn, die blijf je horen. Kantelende zuigers ook niet want dat verdwijnt als ie warm wordt. Ik had ooit een nissan 100nx met dat probleem. Ik denk zelf dat het de distributieketting is als ie geluid maakt in vrijlast.
 11. Hoeveel kilometer staat er inmiddels op? Tja, de Rio koppeling blinkt niet uit in doseerbaarheid. Die smoes van strenge milieunormen vind ik flauw. Koppeling gaat licht maar er zit geen gevoel in d.w.z. je voelt de koppeling niet aangrijpen.
 12. Als bij mij de koppeling bij 68.000 km versleten was en ik kreeg geen garantie van kia is het meteen mijn laatste kia geweest. Mijn vorige auto was een nissan primera met 240.000 op de klok met nog steeds de eerste koppeling. Ooit een sunny coupe gehad waarbij de koppeling vervangen moest worden maar dat was bij 175.000 km. Ook een aanhanger erachter moet makkelijk kunnen ook al blinkt de koppeling van een rio niet uit in doseerbaarheid.
 13. VW 1302 S VW 1303 S Ford Escort 1.6L Nissan Sunny coupe 1.6SGX Nissan 100 NX Nissan 200 SX (leukste stuntauto die ik heb gehad) VW Corrado VR6 Citroen Saxo VTS Nissan Primera 1.6 SLX (13 jaar in gereden. Tja kinderen) Kia Rio World Cup Edition Suzuki GS 400 Yamaha RD350 Yamaha FZR600 Yamaha TRX850(al 13 jaar in bezit nu) De Sunny coupe De rechter Kever was de 1302S. Hier bij een duitse kevermeeting. De Citroen VTS
 14. Hangt er vanaf hoe breed je velg is. Dit wordt met J aangeduidt en staat op je velg. Zijn diverse tabellen op internet te vinden wat dan de maximale bandafmetingen kunnen zijn.
×
×
 • Create New...