Jump to content

williebuis

Leden
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About williebuis

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amerongen
 • Hobby's
  Radio presentator bij radio 90 FM
 • Auto
  Kia venga super pack

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. williebuis

  Einde Venga ?

  . In 2017 komt hij de nieuwe Venga
 2. williebuis

  Einde Venga ?

  Uit meer dan hondert procent betrouwbare bron in 2017 komt de nieuwe Venga
 3. williebuis

  Einde Venga ?

  Is het waar dat de venga in 2016 verdwijnt ?
 4. Sorry maar het leek mij duidelijk met wat ik al vermelde . Het is toch duidelijk als je met een een boor de sleuf in de armsteun langer maakt dat de steun dan verder kan zakken . Als iemand mij vertelt hoe ik een foto plaats dan zal ik dat doen .
 5. Oke dan , hier de oplossing ontdekt door Bram de probleem oplosser bij uitstek bij top dealer Braber in Ede . Aan de zijkant van de armsteun zit een gleuf in de vorm van een erg kromme banaan , het materiaal is van kunstof die gleuf kun je eenvoudig met een boormachine en flinke boor langer maken zo dat de steun verder kan zakken . wilde een foto erbij zetten maar lukt me niet .
 6. williebuis

  Armsteun Venga

  ja ja er is een oplossing als de armsteun van de Venga te hoog staat .
 7. williebuis

  Remmen

  Oke dan , zou je mij een plezier willen doen en vragen wat de oplossing was .
 8. williebuis

  Remmen

  Oke robquatr, Dus jij hoort het ook heel bijzonder heel veel venga rijders op het forum en je hoort niemand er over . Ik blijf het een raar geluid vinden en hoort absoluut niet . Maar ja de monteur heeft gebeld met Kia en dan weet je het al wat ze zeggen Bij ons niets van bekent . Dus wat moet je er dan mee . Ik krijg soms het idee dat Kia een beetje gespaard wordt op het forum van wege de financiele bijdrage .
 9. williebuis

  Remmen

  Dankjewel voor je reactie ,Wat jij zegt kan ik me wel iets bij voorstellen betrft dat asbest , maar ik erger me mateloos aan dat geluid . Ik denk dan maar weer heeft Kia dat dan weer want ik hoor er verder bijandere merken nooit iets over . Of komt nu het volgende lijk uit de kast waarmee ik bedoel start stop dat niet werkt en armsteun die nutteloos is en nu dit gedoe met de remmen .
 10. williebuis

  Remmen

  Dealer heeft wielen er afgehaald en schuine kanten gemaakt aan de remblokken . Het is een raar schurend geluid wat je het beste hoort als decauto bijna stilstaat ik heb dat bij mijn vorige auto's nooit gehoord .
 11. williebuis

  Remmen

  inmiddels 8000 km geteden met onze Venga superpack en tot nu toe meer als tevreden . Er is wel iets waar ik niet blij mee ben en dat is het schurende geluid bij het remmen dit geluid was er in begin niet . Top dealer Braber in Ede heeft zijn best gedaan om het weg te krijgen maar helaas niet gelukt . Zijn er meer rijders die dit bekent voorkomt ?
 12. ik wil graag een chroom handgreep op de achterklep om deze te openen , maar ik vind de orginele die helemaal van links naar rechts loopt niet mooi . Iemand hier een idee over .
 13. BEN IK NOU ZO DOM OF HOE ZIT DIT NOU / ER RIJDEN TALLOZE VENGA'S ROND MET STALEN VELGEN MET VAN DIE DOPPIES DAT WIL JE TOCH NIET . IK BIED 4 ZEG MAAR NIEUWE ORGINELE 16 INCH VENGA VELGEN AAN MET PRIMA WINTERBANDEN MAAR LIJKT ONVERKOOPBAAR . AAN DE PRIJS KAN HET MIJN INZIENS NIET LIGGEN IK BEN INMIDDELS GEZAKT NAARVRAAG PRIJS 250.00 EURO DUS WAAR HEBBEN WE HET NOG OVER . DOE IK IETS VERKEERD LAAT MAAR HOREN .
×
×
 • Create New...