Jump to content

mcl

Leden
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mcl last won the day on December 7 2019

mcl had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About mcl

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/04/1944

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinenoord
 • Hobby's
  Video-fotografie, computeren. Lezen, Reizen
 • Werk
  Gepensioneerd KLM-er
 • Auto
  KIA Picanto Dynamic Plus (2020)

Recent Profile Visitors

531 profile views
 1. mcl

  update navigatie

  Ik kom weer even terug over de KIA navigatie. Zojuist terug van een korte vakantie naar Limburg. Wat een waardeloze navigatie zit er op mijn KIA.Geeft heel veel verkeerd aan. Ook in mijn dorp waar ik woon, geeft hij een snelheid aan van 30km terwijl er al jaren een 60km snelheid is toegestaan. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Zojuist mijn losse TomTom aan de PC gehangen en ja hoor.... 3 updates. Kan dat nou niet betert bij KIA? een van de redenen dat ik een nieuwe KIA wilde hebben was de ingebouwde navigatie. Wat een teleurstelling!
 2. mcl

  ANSWERED Inhoud USB

  Bedankt, het is gelukt. Groet, Martin
 3. mcl

  Midden armsteun

  Ik ben er erg tevreden over, alleen, Als je hem flink naar voren schuift,kan je moeilijk bij de gordel clip komen, verder prima. Zit goed stevig zonder te schroeven,
 4. mcl

  ANSWERED Inhoud USB

  Ik ga het volgens jullie procedure uitzoeken. Alvast bedankt.
 5. mcl

  ANSWERED Inhoud USB

  Fat 32 helpt niet. Ik heb bv, een bestand dat heet Frank Sumatra. In die map zitten mp3 nummers. In de Media klik ik op USB . Aan de linkerkant van het scherm zijn 4 knoppen, waaronder Artiest. Maar welke knop ik ook gebruik, de naam Frank Sumatra zie ik niet en kan dus niet kiezen.
 6. mcl

  ANSWERED Inhoud USB

  Het is NTFS geformatteerd. Ik zie dus wel de nummers, maar niet de bestanden. Ik kan dus niet een bestand (met nummers) zien.
 7. Hallo, Ik heb wat problemen met het vinden van muziekbestanden op mijn USB-stick. Ik heb op de stick het volgende gedaan.Ik heb een bestandsnaam gemaakt met naam van zanger/orkest.In dat bestand heb ik de desbetreffende mp3 nummers van die zanger of orkest geplaatst. Zo heb ik ongeveer 50 bestanden met namen . Als ik media/USB open, dan kan nergens die bestanden onder elkaar vinden. Hoe kan ik dat terugvinden en afspelen? Groet, Martin
 8. mcl

  update navigatie

  Vanwege mijn klachten over de navigatie heeft de dealer gisteren een nieuwe update geinstalleerd, maar volgens mij is dat eenb oudere dan wat er op zat. Ik ben helemaal niet tevreden over deze uitvoering van TomTom. Ik heb een foto van de info bijgevoegd. Groet, Martin
 9. Bedankt, vraag opgelost.
 10. Hallo, Hoe kan je een ingegeven navigatie route stoppen? Nu is het zo, dat als ik mijn navigatie start hij verder gaat met de laatste route, welke ik niet beeindigd heb. Groet, Martin
 11. Ik heb mijn Picanto dus vorige week gekregen, maar ik ben beslist ontevreden over de navigatie. Vergeleken met mijn losse TomTom loopt hij zeker 1 jaar achter. Ik begrijp dus niet, waarom de TomTom bij de auto zo achter moet lopen.
 12. mcl

  ANSWERED Startprobleem

  Heel erg bedankt voor jullie suggestie. Bij het totaal intrappen van het koppelingspedaal, start hij meteen. Ik vind wel, dat de verkoper dit had moeten melden, Nogmaals heel veel dank. Nu maar verder genieten.
 13. mcl

  ANSWERED Startprobleem

  Bedankt voor de tip. Zodra ik weg ga, ga ik het proberen.
 14. Net 3 dagen de auto in huis en nu al een probleem. Als ik de start knop omdraai met ingetrapte koppeling, branden alle lampjes, maar totaal geen geluid. Dit zeker 5 tot 6 keer achter elkaar en dan slaat hij aan. Vandaag naar de dealer geweest en uiteraard deed hij het alle keren goed. Thuis gekomen. Zelf weer gestart en weer het oude probleem. Kent iemand dit probleem? Nog een paar keer proberen en anders weer terug naar de dealer. Balen.
×
×
 • Create New...