Jump to content
 • Sign Up

mcl

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About mcl

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/04/1944

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinenoord
 • Hobby's
  Video-fotografie, computeren. Lezen, Reizen
 • Werk
  Gepensioneerd KLM-er
 • Auto
  KIA Picanto 1,0 Extreme (2015)
 1. Ja hoor, het is me gelukt. Er stond geen goede muziek op mijn smartphone. Nadat ik zelfwat muziek er op had gezet, kon ik het via Blue Tooth afspelen. Groet, Martin
 2. Hallo, Als ik mijn smartphone aanzet, dan heeft hij verbinding met wi-fi in de Picanto. Maar hoe krijg ik die muziek van mijn smartphone in mijn auto te horen? Groet, Martin
 3. Bedankt, dat is dus bij mijn Picanto ook.
 4. Wat zijn: Welcome- en Coming Home Lights
 5. mcl

  Spoort niet goed

  Hallo, Ik heb vandaag op mijn verzoek in een andere gelijkwaardige KIA Picanto gereden bij de dealer. Deze auto spoorde zeker 70% beter dan de mijne (nu 3000 km mee gereden). Ik heb de dealer verteld, dat ik niet accepteer dat mijn auto niet goed spoort. Hij zegt, dat zij er niets meer aan kunnen doen. Hij zou het doorgeven aan degene die mij de auto verkocht heeft. Wat moet ik hier nou mee?
 6. mcl

  Blue Tooth

  Hallo, Ik heb in mijn Picanto Extreme o.a. Blue Tooth. Klopt het dat iedere keer als je in de auto komt het telefoonboek van je smartphone geladen moet worden? Eerst zoekt hij contact en dan gaat hij laden. Dat duurt aardig lang. Groet, martin
 7. Ja, Kijk naar mijn vraag: Spoort niet goed. Wat moet ik doen?
 8. mcl

  Spoort niet goed

  Ik heb geen mogelijkheid om in een andere Picanto te rijden. Maar, wat moet ik doen als de garage blijft zeggen dat er niets aan te doen is? Moet ik dan naar KIA Nederland? Je mag toch van een nieuwe auto verwachten dat hij goed spoort. Dat als je je stuur loslaat, dat hij (op een goede weg zonder teveel wind) rechtdoor blijft rijden?
 9. mcl

  Mijn Picanto is...

  Wij hebben de KIA Picanto Extreme nu 2 maanden en 2600km op de teller. Redelijk veel op de grote weg en verbruik gemiddeld bijna 1:17 (ik had zuiniger verwacht) Verder een perfecte auto, alleen het sturen op de grote weg valt mij enorm tegen. Constant lichte bijsturingen. Volgens de dealer ligt dat aan het electronische stuursysteem. Mijn vorige auto was de KIA RIO en daar had ik geen last van. Als de besturing zo blijft ga ik KIA Nederland inschakelen, want een nieuwe auto moet toch perfect sturen? Ja toch? Groet, Martin
 10. mcl

  After Sales manager

  Het is duidelijk. Maar.... als ik nu 2x bij de dealer kom met mijn probleem, dat ik op de grote weg met mkijn Picanto konstant bij moet sturen en er alleen maar gezegd wordt, dat dit gewoon is voor deze auto, dan had ik verwacht, dat ik wel enige response zou krijgen. Maar... daar is de auto zeker te goedkoop voor!!!
 11. Hallo, Ik zag vanmorgen bij de dealer op een TV-screen, dat KIA een After Sales Manager heeft. Ik heb er bij mijn dealer nooit van gehoord, maar het lijkt mij toch wel zinvol, dat er een soort evaluatie komt, nadat iemand een auto gekocht heeft . Tevens worden er dan in de garage een aantal punten gecontroleerd. Kent iemand dat?
 12. Deze vraag vandaag ook bij de dealer neergelegd. Deze vertelde mij dat je beslist niet met een nylonkaas op een zwarte auto moet poetsen. Hij adviseerde mij om de plekken eerst met sop en warm water te deppen, even in laten werken en dan de auto wassen.
 13. mcl

  Spoort niet goed

  Ik ben bij de garage geweest. Deze vertelde mij, dat alles (zij hebben er een stuk mee gereden op de grote weg) prima in orde is. Het ligt volgens hen aan de electronische stuurbeweging (!). Er is niets aan te doen. Volgens hen heeft KIA een of ander apparaatje wat de auto in het midden houdt, niet in de Picanto geinstalleerd. Ik had een RIO en dat stuurde heel anders. Je moet er aan wennen, zei hij. Is er volgens jullie helemaal niets meer aan te doen? (ik heb de instellingen van de stuurhoogte ook al geprobeerd)
 14. maar.... gewoon over een spons en met sop dus....
 15. Doe je die kous over een spons en dan met sop?
×
×
 • Create New...