Ga naar inhoud

bobo51olds52?

Leden
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over bobo51olds52?

 • Titel
  Newbie

Recente bezoekers van dit profiel

271 profielweergaven
 1. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI Guus : Heb je de goede sensoren want bv. bij de Niro vanaf 2016-17 heb je de tpms highline nodig. Er schijnt verschil te zitten in Low line en High line. Lowline is voor oudere modellen . Anders vraag eens bij de dealer wat voor tpms sensoren bij jouw auto horen. Bij mijn Niro was dat de : Directe tpms ventielen met OE nummer : 52933d4100 Highline. Gr.
 2. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI : Vandaag Tpms sensoren laten plaatsen. Komen uit Slowakije voor 90,23 € ( 4 stuks) Na ongeveer 3 km. ging het waarschuwingslampje al uit. Dus nu ben ik ook tevreden want ik wist niet of het vertrouwd was gezien de prijs. Mvg. John.
 3. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI : Let op dat de laatste bouwjaren ,ik dacht 2016 en 2017 sensoren van het type HIGHLINE nodig hebben en geen LOWLINE. OE nummer :52933 D 4100. Gr. John.
 4. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI Wil : Ik heb de banden met velgen al maar nog niet de sensoren. Maar ik heb een band die er nu oplicht een stuk leeg laten lopen maar het waarschuwing lichtje geeft geen piepgeluid. En een lichtje meer aan van de sensormelder valt niet op tussen al de andere lichtjes. Dus ik denk dat ik ze gewoon zonder sensoren ga gebruiken voor die paar maanden. De bandenspanning ga ik natuurlijk wel goed bijhouden. Bij mijn vorige Kia Sportage heb ik in de 2 jaar dat ik hem heb gehad de banden nog nooit bij gepompt. Dus zal het nu ook wel meevallen. Groet.
 5. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI : Sorry voor de laatste reactie maar we zijn een weekje naar het zonnige Griekenland geweest. Ik heb geen Niro gezien daar. Ik heb de sensoren nog niet besteld omdat ik graag eerst reacties krijg van mensen die ze daar ook gekocht hebben. Dit omdat ik graag hoor of het vertrouwd is . gr. John.
 6. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI Wil002 : Wat jouw winterbanden betreft hier misschien jouw oplossing. Ik heb dezelfde Niro met banden 225/45-r18. (doorsnee 65 cm) Ik heb winterbanden met velgen gekocht met bandenmaat 205-55-r16. Verschil in doorsnee is 2 cm. Mocht je velgen met banden van 205-65-r16 dan zou de buitenmaat/doorsnee hetzelfde moeten zijn als je 18 ince velgen die er nu opzitten. Hopelijk heb je wat aan deze info. Gr. John.
 7. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI : Goede tip maar nu kwam ik ook op Ebay : Korienok 179 uit Slowakije tegen. Kosten ong. 85 € incl. verzenden. (4 stuks) Heeft iemand ervaring met deze man/vrouw dan hoor ik het graag . Ik weet echter niet of hier ook invoerrechten gerekend wordt. John.
 8. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI Wil002 : Die tpms sensoren lijkt mij ook interessant . Kun jij mij en andere Niro rijders aangeven waar en op welke manier ze te bestellen zijn. En wat komt erbij voor invoerkosten. Ik hoor het graag. Mvg. John.
 9. bobo51olds52?

  TPMS bandensensoren

  HOI : Bedankt voor de tip maar ik heb de bijna nieuwe velgen met zeer goede winterbanden. De zomerbanden zijn ook nieuw omdat mijn auto nu pas 6 weken oud is. Dus wat zonde om deze banden nu al om te ruilen met de Cross Climate. Bovendien rijd je meer zomer kilometers dan winter kilometers en dus meer slijtage van de winterbanden. Als ik het niet goed heb hoor ik het graag.
 10. bobo51olds52?

  Verbruik Niro

  HOI : Ik heb mijn Niro nu ong. 6 weken en wil voor de belangstellende mijn verbruik even doorgeven. 1 ste tankbeurt 1 op 19 bij ong. 70 % snelweg en 30 % stad. 2 e tankbeurt hetzelfde als tankbeurt 1 3 e tankbeurt 1 op 20 met ook ong. 70 % snelweg en 30 % stad. Ik heb ook nog op en neer gereden naar Oostenrijk met 4 redelijk zware passagiers ( ong. 500 kg ) wij zijn Bourgondiërs. verder nog bagage en rolstoel en rollator maw. nogal veel gewicht. Verbruik 1 op 17 en dat vind ik zeer redelijk. Ik heb 18 ince velgen Kortom ik ben tevreden over het benzine gebruik. Gr. John.
 11. bobo51olds52?

  TPMS bandensensoren

  HOI : Ik heb voor mijn nieuwe Niro lichtmetalen velgen met winterbanden gekocht en zoek nu de TPMS bandensensoren met het OE Nummer - 52933D4100 Het moeten Highline zijn en geen Lowline . Ik wil nl. voorkomen dat ik constant een melding krijg op mijn dashbord. Of zijn er trucs om dat te omzeilen waardoor ik die dure sensoren niet nodig heb. Ik hoor graag goede tips.
 12. bobo51olds52?

  Winterbanden voor de Niro

  HOI : Ik heb sinds vorige week een nieuw Kia Niro wat mij zeer goed bevalt. Aangezien in verplicht ben om winter of all seasons banden aan te schaffen omdat ik in November naar Duitsland ga wil ik graag jullie mening. Ik heb hierboven al veel gelezen maar heb nog wat vraagjes. Ik ga nl. proberen om te shoppen bij bv. Marktplaats omdat Kia zelf nogal duur is . Ik lees ook van de tpms sensoren. Kan iemand mij zeggen of ik kan zien of mijn sensoren lowline of highline zijn. Vraag 2 : Zijn eventueel Hyundiavelgen ook bruikbaar . (meer keus) Vraag 3 : Is de keuze van 16 of 18 inch nog belangrijk. (meer keus) Ik rijd nu op : Michelin 225/45- zr- 18. Alle info is welkom en alvast bedankt. mvg. John.
 13. bobo51olds52?

  Sportage automaat ervaringen

  HOI : Ik ben nu in het bezit van een Sportage van 2015 en heb mijn zinnen gezet op de Sportage met automatische versnelling. Wie heeft er ervaring mee goed en minder goed (slecht klinkt negatief). Mijn oldtimer (oldsmobile 1952) is een automaat en dat rijd toch wel relaxter dan dat vele schakelen vooral in de stad en in files. Laat maar komen die reacties Alvast bedankt. John.
 14. bobo51olds52?

  Van een Venga naar Sportage

  Hoi : Hij is van 2011 en inruilwaarde bij Kia dealer 15.500 euro
×