Ga naar inhoud

adeevee

Leden
  • Aantal Items

    11
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

adeevee's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Bij mijn shuma doe je het alsvolgt, contact aan, ventilator uit en keuze knop op ontwasemingsstand(raam dus) dan aircoknop ingedrukt houden en binnen 3 seconden 5 x op de recirculatieknop drukken, lampjes gaan 3 keer knipperen, dan aircoknop loslaten en het zou klaar moeten zijn
  2. adeevee

    trilling

    Ik heb er ook een shuma van 2004, verder lekkere auto, maar ook ik heb trillingen bij optrekken, vooral in de 3e versnelling. Schijnt veel voor te komen, geen idee hoe.
  3. adeevee

    airco

    Jou tip klopt niet, ik heb de oplossing zelf weer ontdekt. Contact aan, ventilator uit, knop op ontwaseming zetten, aircoknop ingedrukt houden en dan binnen 3 seconden 5x op de recirculatieknop drukken. Lampje knippert een paar keer en voila, de airco springt niet meer automatisch aan op de ontwasemingsstand. Anton
  4. Ik heb het toch ontdekt, contact aan, ventilator uit, draaiknop op ontwasemingsstand, dan aircoknop ingedrukt houden en binnen 3 seconden 5x op de recirculatieknop drukken, lampje knippert nu 3 keer en voila, de airco gaat niet meer aan op ontwasemingsstand
  5. adeevee

    airco

    Mooi geprobeerd, maar ook daar staat nergens hoe je het moet doen, wie o wie weet het echte antwoord?
  6. Ik lees heus alle berichten wel, maar krijg nog steeds geen antwoord op mijn vraag, hoe schakel je dit automatisch aanschakelen van de airco uit, zodat ik zelf kan bepalen wanneer ik deze inschakel. Met dat automatische gedoe vergeet je de airco heel snel, en verbruik je extra benzine, wat mijn niet bepaald zuinige Shuma toch al doet.
  7. Ja inderdaad, welke knoppen moet je indrukken, op welke stand moet alles staan enz? Weet echt niemand van de Kiaclub het antwoord??
  8. adeevee

    airco

    Bedankt voor uw tip, maar helaas, van de Shuma, zoals wel vaker, geen instructieboekje of gegevens. Weet er nu niemand hoe je het automatisch inschakelen van de airco uit kan zetten?
  9. adeevee

    airco

    Ja dat weet ik ook, maar ik wil gewoon zelf bepalen wanneer ik de airco aanzet, en ik weet zeker dat dit uit kan, want ik had het eerst ook zo, maar na een motorreset is de oorspronkelijke stand weer terug gekomen, vandaar.
  10. adeevee

    airco

    Hallo, Ik heb een Shuma2 uit 2004, en als je de verwarming op ontwasemen zet gaat automatisch de airco aan. Ik had een keer ergens op de canadese kia-site gelezen hoe dit uit te schakelen is, maar helaas dit is niet meer op hun site, en ik heb geen instructieboekje. Ik denk dat het in andere Kia modellen ook te veranderen is op dezelfde manier, maar hoe? Ik weet nog contact aan, blower uit en dan 5 x op een bepaalde knop drukken, maar ik weet niet meer welke. Wie kan me helpen, eventueel aan een instructieboekje van de shuma 2?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...