Ga naar inhoud

Dickjan

Leden
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Dickjan

 • Titel
  Newbie

Recente bezoekers van dit profiel

192 profielweergaven
 1. Hi Dick Jan,

  Ik ben erg benieuwd of je een oplossing hebt gevonden voor de Bluetooth (bellen en of streamen van muziek) met de Radio? Ik heb sinds kort ook een Picanto met een Bluetooth Radio zoals jij op de foto laat zien maar ook geen Stuurbediening. Het Pairen lukt dus niet omdat het systeem een naam wil horen die dus niet wordt ontvangen.

  Hoor graag van je.

  Met vr gr,

  Robbert Jan

 2. Dickjan

  bluetooth radio zonder stuurwielbediening?

  Dag allemaal, hartelijk dank voor de reacties dusver. Blijkbaar is het een moeizaam verhaal en een beetje bekocht voel ik me wel. Ook het streamen van muziek lukt niet (tot verdriet van mijn dochter). De garage waar ik hem heb gekocht is er nu mee bezig. Ik (en de garage) ging er gewoon vanuit dat het wel zou werken. Hoe veel zou het kosten om een stuurwielbediening in te bouwen?
 3. Dickjan

  even voorstellen

  Hoi Lourens, Dank voor je reactie, ik heb op de juiste plaats op het forum het probleem nogmaals herhaald met een foto.
 4. In onze Picanto uit 2013 zit een bluetooth radio waardoor ik dacht handsfree te kunnen bellen. Er zit echter geen stuurwielbediening op waardoor het niet lukt om te "pairen" met een telefoon. Ik moet de naam van de telefoon opnoemen maar dat begrijpt dat ding niet omdat de microfoon vermoed ik ook ontbreekt (waar zou die moeten zitten?). Kun je een stuurwielbediening (en microfoon) achteraf inbouwen?
 5. Dickjan

  even voorstellen

  Dag allemaal, ik ben Dickjan en vorige week hebben we een zwarte Kia Picanto (uit 2013) gekocht als tweede gezinswagen. Mijn dochter haalt binnenkort haar rijbewijs en dan kan ze daar mooi in rondrijden. Daarnaast wil ik de Picanto gebruiken voor woon-werkverkeer; hij rijdt tot nu toe prima en is volgens mij redelijk zuinig. Er zit een bluetooth radio in waardoor ik dacht handsfree te kunnen bellen. Er zit echter geen stuurwielbediening op waardoor het niet lukt om te "pairen" met een telefoon. Ik moet de naam van de telefoon opnoemen maar dat begrijpt dat ding niet omdat de microfoon vermoed ik ook ontbreekt (waar zou die moeten zitten?). Kun je een stuurwielbediening (en microfoon) achteraf inbouwen?
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.