Jump to content
 • Sign Up

Webfox

Leden
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Webfox

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Auto
  Kia Rio 1.5 LS Wagon 2003 (Metallic Blue)
 1. Webfox

  Matige lichtopbrengst koplampen

  Voor mensen die ook dit probleem van doffe koplampen hebben: Ik heb wat gevonden op internet waarbij je in eerste instantie kritisch zal zijn, maar ik heb het toch geprobeerd en het werkt daadwerkelijk. Het grote, goedkope, effectieve geheim is: tandpasta. Jawel, tandpasta met een lap stof goed wrijven (ietwat 5 minuten per lamp) en ze zien er weer top en helder uit! Ik dacht ik probeer dit even voor ik andere (dure) goedjes gebruik of het laat doen. Dit doe ik nu zo'n 1 a 2 keer per jaar en ben er erg tevreden over Excuses dat ik op een wat ouder bericht reageer, maar ik wilde jullie deze tip niet onthouden.
 2. Webfox

  Kia Rio rijder & LED-fan

  Bluetooth kan, maar is veel gedoe. Daarbij heb ik daar geen behoefte aan, want dan moet ik steeds mijn sleutel én mijn telefoon pakken. AB aan keyring is dan fijner wat mij betreft. Klopt ja, heb ik ook gelezen. Ik ga nu voor: http://carpoint.nl/index.php/product/centrale-deurvergr-interface-lk058-lt052 Heb alleen wel tegenstrijdige berichten gelezen op dit forum. Sommigen zeggen dat je hem onder je dashboard moet aansluiten, anderen zeggen in de bestuurdersdeur. Iemand in omgeving Zoetermeer die al zo'n werkend systeem heeft en waar ik even "af mag kijken"?
 3. Hallo mede Kia-rijders! Ik heb sinds november 2014 een Kia Rio uit 2003, toendertijd met zo'n 88.000km op de teller. Ik hou veel van mijn auto omdat hij zo aanpasbaar is, alles is toegankelijk. Tegenwoordig zit bij auto's alles ver weggewerkt en maak je vaak iets stuk als je bijvoorbeeld een kap eraf wilt halen. Zo nu en dan klus ik lekker aan mijn auto, voornamelijk elektronische, cosmetische en verlichtingsdingen. Zoals de titel al zegt ben ik een LED-fan en heb dat dan ook op veel plekken in mijn auto verwerkt. Het meest recent heb ik mijn (vies gelig/groenige) dashboardlampjes vervangen met witte ledjes. Toen ik de auto kreeg heb ik ook al de koplampen vervangen, maar toen voor fellere en wittere halogenen van Philips. Nu zijn een stel LED-koplampen naar me onderweg, evenals mistlampen. Ik ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien Wat ik nog wel zou willen doen is een remote door (un)lock installeren, maar alleen als dat veilig is (de signalen van veel van die universele dingen zijn makkelijk te onderscheppen). Dat over mijn auto, nog een beetje over mezelf: Ik ben (afstuderend) student Informatica en ben dus bijna Software Developer. Verder hou ik van veel technische en elektrische dingen en is duiken een hobby (maar alleen op vakantie). Ik kwam deze site al een paar keer tegen bij het zoeken naar informatie over mods, dus ik dacht laat ik me ook maar registreren. Tenslotte ben ik voorlopig niet van plan om afstand te doen van mijn Kia Groeten, Webfox
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.