Jump to content

Dedoper

Leden
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Dedoper

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Carens LX 2003

Recent Profile Visitors

851 profile views
 1. Hoi' mijn Carens geeft een foutmelding op een cylinder. het gaat om een Carens II uit 2003 1800cc nu wil ik de bougies vervangen maar kan ze nergens vinden. op Google kan ik geen plaatje vinden. onder de zwarte deksel bovenop het motorblok kan ik maar 2 bougies vinden maar waar zitten de andere 2? alvast bedankt, Johan.
 2. Hey Paul55, ik wil wel met je meedenken maar ik ga er vanuit dat jouw probleem inmiddels al opgelost is. ben wel geïnteresseerd wat het probleem was en hoe je het opgelost hebt.
 3. Dedoper

  Carens I of II

  Ik dacht meer aan de Carens I⅜
 4. Dedoper

  Carens I of II

  Heb ik een Carens I of Carens II Mijn auto is van februari 2003. Volgens de indeling van dit forum Carens 1, 1999>2006 waar de registratie van mijn auto dus onder valt. Carens 2 = 2006>2013 Maar als ik mijn kenteken invul op diverse onderdelensites zoals Winpart dan krijg ik de toevoeging II. Op sommige draadjes onder de categorie Carens 1 staat ook de toevoeging II Kan iemand mij dat wat meer over uitleggen?
 5. Als de waterpomp piept geeft dat een karakteristiek geluid wat de dealer wel herkend. Is het geluid afkomstig uit een bepaalde hoek? Zelf heeft mijn auto ook soms een raar piepje als ik het contact aan of uit zet en ik heb ondekt dat het de verklikker is van de lampen die niet meer helemaal lekker is. Soms doet hij het goed en soms piept hij heel raar. Is het mogelijk om het geluidje op te nemen?
 6. Dedoper

  Obd2 scanner

  Dash Command http://www.palmerperformance.com/products/dashcommand/iphone/index.php
 7. Dedoper

  Obd2 scanner

  Ik gebruik het nu een paar dagen en werkt goed in mijn Carens Leuk hebbedingetje en handig om fault codes uit te lezen en te resetten.
 8. Dedoper

  Obd2 scanner

  Die goedkope dingen werken niet op alle modellen maar werkt het, dan werkt het, niets mis mee.Of je er nu een koopt van €3,-- of van €10,-- zal weinig uitmaken. Nadeel bij die Chinesen is dat je er een paar weken op moet wachten. Ik ben in staat om een brood in China te bestellen, zovaak bestel ik daar dingen maar hier heb ik geen zin in om op te wachten. Naar het APKtje ga ik even zoeken
 9. Dedoper

  Obd2 scanner

  Bedankt voor jullie antwoorden. Morgen eerst gewoon even in de winkels kijken of ze ergens op voorraad zijn. Anders bestel ik er de OBD2 met BT, binnen 24 uur in huis http://www.blueface.nl/bluetooth-obd2-can-bus-auto-uitlezen-uitlees-diagnostic-scanner.html?search=OBD In combinatie met Torque Pro lijkt mij dat interessant. Totaal voor €25,-- kan ik daar niet echt een bult aan vallen.
 10. Dedoper

  Obd2 scanner

  Hoi, Voor mijn Carrens 2003 wil ik een goedkope OBD2 scanner kopen om zelf foutcodes te lezen. In China zijn die dingen te koop vanaf €6,-- maar daar verwacht ik weinig goeds van. Iemand ervaring en een aanschaftip voor een goedkope OBD scanner die werkt Bij een Carrens uit 2003?
 11. Ik krijg een 404 pagina als ik op de link klik.Mijn Carens is uit 2003. Morgen even het een en ander vergelijken en opmeten. https://nl.aliexpress.com/store/product/Auto-Vehicle-Rear-view-Camera-for-Kia-k3-Sportage-Cerato-Forte-Ceed-Rio-Carens-Backup-Rearview/502336_508985062.html?detailNewVersion=&categoryId=200000201
 12. Hoi, Ik heb een radio met een optie voor een achteruitrijcamera. Er zijn diverse universele camera's te koop voor bij de kentekenplaat maar veel auto's hebben ook de mogelijkheid om de camera te plaatsen bij de kentekenplaatverlichting. Op internet al gezocht maar voor de Carens 1 kan ik die niet vinden. Weet iemand of die speciaal voor de Carens 1 bestaat of is er een geschikt uit een ander model Kia?
 13. Nee het zijn geen ledjes.Zijn gewoon lampjes met ook 2 pootjes die om te buigen zijn en dan geklemd onder een koper dingetje. Die heb ik nu vervangen door lampjes van Philips maar die zijn dikker en langer en geven net iets teveel licht. Pasen ook niet goed in het voetje, de draadjes van het groene lampje heb ik zelfs moeten verlengen omdat ze te kort waren om om te buigen. Het is beter als niets maar zoek nog wel door naar de originele.
 14. Zijn gewoon lampjes met een speciaal voetje van het merk Neglin. Van een lampje weet ik ook het nummer N14279 De Kia dealer heeft ze niet en ben bij verschillende onderdelenleveranciers geweest. De lampjes hebben een gekleurd hoesje maar dat is over te plaatsen.
 15. Dedoper

  Muziek op USB stick

  Iedereen zijn eigen fetish, er zijn ook mensen die de radio uit zetten voordat ze de contactsleutel omdraaien en pas inschakelen als de motor loopt. Natuurlijk nergens voor nodig.USB is juist uitgevonden voor hotplugging, (aansluiten en uitnemen zonder de pc te herstarten)
×
×
 • Create New...