Jump to content

jopie

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About jopie

 • Rank
  Newbie
 • Birthday February 14

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Oss
 • Hobby's
  puzzelen en lezen, daarnaast bij goed weer een stukje fietsen door de natuur.
 • Werk
  gepensioneerd

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. Beste Preston en Warmentuter, Bedankt voor jullie reacties. Onderzoek heeft uitgewezen, dat in de kofferbak onder het reservewiel, sprake was van een beetje vochtigheid. Er stond geen water , maar bij het optillen van het wiel, bleek dit toch ietwat nat te zijn. Volgens garage : door kleine ritjes te maken en de relatief kleine inhoud van de auto vindt er te weinig ventilatie plaats. Hierdoor ontstaat bij afkoeling condens in de auto. Dat dit alleen zichtbaar is in de kofferbak onderin en op de binnenzijde van de voorruit, ja, daar had men geen verklaring voor. De andere ramen zijn altijd droog, alleen de voorruit niet. Men heeft nu een kacheltje in mijn auto gehad en die is nu echt helemaal droog. Men heeft niets van lekkage kunnen vinden. Nu, na enkele dagen, rijd ik nog steeds met een droog binnenraam rond. Ik wacht het nu even af. Nogmaals bedankt voor jullie feetback.
 2. jopie

  veel vocht binnen

  Beste.. Ook ik heb last van een kletsnatte voorruit bij mijn KIA Venga uit 2013. De dealer heeft nagekeken of de afvoer van de airco niet verstopt was, maar dat bleek allemaal in orde. Verder wisten ze het ook niet en ik mocht het verder zelf uitzoeken.
 3. Ik heb een Venga uit 2013 en deze auto heeft een tweetal problemen, tw: 1 ) De auto doet moeilijk bij het wegrijden in zijn eerste versnelling. Schokkend trekt ie op en na doorschakelen is het probleem opgelost. Door omstandigheden heb ik nog maar 9ooo km met deze auto gereden en nu zegt de garage : het ligt aan de bougies !! Dit lijkt me uitermate vreemd en ik geloof daar helemaal niets van. Hebben jullie hier een antwoord op ?? 2) Mijn Venga is in herfst en winter van binnen kletsnat. De voorruit is van binnen zo nat, dat dat je het met een handdoek moet drogen, of een half uurtje de airco laten blazen. Volgens dealer : totaal nieuwe klacht ! Nog nooit gehoord ! In de winter kan ik na het krabben van de buitenkant, beginnen met de ruit aan de binnenzijde. Van alles al geprobeerd m.b.t. de airco etc. Ook heeft dealer al nagekeken of afvoer van airco verstopt zat, maar dat was het niet. Men staat voor een raadsel en laten mij het verder zelf uitzoeken.
×
×
 • Create New...