Jump to content

Gerrit51

Leden
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Goed

About Gerrit51

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/01/1951

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  ik ben een trotse eigenaar van een mooie opgepimpte venga met veel extra acces
 • Woonplaats
  meerkerk
 • Hobby's
  fietsen
 • Werk
  trucker
 • Auto
  kia venga 1.4 grijs nav pack
 1. ben vandaag bij de dealer geweest , en die heb er gratis een nieuwe verbeterde antenne opgezet met als resultaat een goede ontvangst, probleem opgelost.
 2. Bedankt voor de tip, ik zal het voor leggen bij de dealer. ik weet niet wat voor een type het is maar ik dacht iets van navtec.
 3. van mijn autoradio standaard met nav in mijn venga is de FM ontvangst niet optimaal, ik heb de vraag al een keer bij de dealer voorgelegt maar daar konden ze geen duidelijke reden geven, is dit bij meer venga bezitters bekend en is dit te verbeteren?
 4. Gerrit51

  camera venga

  ik heb vandaag een nieuwe camera in mijn venga van 3 jaar oud ivm vocht erin gekregen, en was gewoon garantie van de dealer, valt gewoon onder de 7 jaar garantie zei de dealer, goede service van kia van muilwijk in schelluinen.
 5. hallo john, sorry voor de late reactie maar ik kijk niet zo vaak op het forum ik heb nl alle chroomdelen orgineel op de venga zitten oa mistlampranden spiegelkappen deurstrips bij de ruiten kofferbakstrips strip onderaan de dorpels maar de onderste kofferbstr als eerste erop gedaan en die was van autostyle maar daar gaat het chroom vanaf. bij de dealer gevr maar kost ongev 175 euro en dat vind ik toch veel geld voor dat stripje maar inderdaat in belg 112 euro dus ik kijk daar maar eens ,bedankt voor de tip gr gerrit
 6. bedankt voor de reactie,ik ben bij de dealer geweest die heeft de originele van kia en kost ongev 160 euries,dat vind ik te duur voor een stripje, ik ga nog wel naar de zaak waar ik het heeft gekocht maar dan verval ik toch weer in die flut kwaliteit.
 7. Hallo, Weet iemand een goede kwaliteit chroomstrip voor mijn Venga achterklep. Op dit moment heb ik een strip van het merk Autostyle erop zitten. Helaas is al het chroom al na ongeveer 1.5 jaar eraf, dus de kwaliteit is ver te zoeken.
 8. Ik rij regelmatig in het weekend met 2 e bikes op de fietsdrager met mijn venga, maar vind de fietsen nogal beweeglijk op de drager ik had gedacht aan een goed soort hulpveren er bij te laten plaatsen, heeft hier iemand ervaring mee en kan mij van een goed advies voorzien. bij voorbaat dank.
 9. bedankt voor de reactie ,ik moet het maar eens bij de dealer voorleggen.
 10. Op de kia site staan een aantal div verschillende smartphones, Ben ik bij aanschaf van een andere telefoon afhankelijk van een van deze toestellen om compitable te zijn met mijn venga.
 11. Deze 62 jarige venga boy is naar alle tevredenheid nog steeds sjauuuufeur.
 12. Gerrit51

  veel vocht binnen

  venga is een nacht bij de dealer geweest en een nacht in de spuitcabine gestaan en goed doorgedroogt maar er waren geen afwijkingen te bespeuren wel het advies om ongev 2 minuten voor aankomst op bestemming de kachel op binnen circulatie te zetten,kan ook schelen, hij heeft ook een nachtje onder de lader gestaan en goed doorgeladen om het start en stop systeem beter te laten werken, dus nu maar afwachten.
 13. Gerrit51

  veel vocht binnen

  bedankt,zal ik ook aangeven bij de dealer.
 14. Gerrit51

  veel vocht binnen

  Hallo Warmentuuter, bedankt voor je reactie maar wat betreft vocht onder de matten en res wielbak daar is het niet vochtig, heb contact gehad met de dealer en die gaat het volgende week bekijken en zet de venga een nacht in de spuitcabine om hem goed te verwarmen,wel heb ik zijwindkappen en pryvec,shades en die zitten onder de raamrubbers geklemd,is misschien ook wel een oorzaak, ik heb er een vochtvreter ingezet, de dealer zij wel dat er iets van luchtklepjes achter de bumper zitten en dat zou ook een oorzaak kunnen zijn dus ik wacht het maar af. groetjes gerrit.
 15. Gerrit51

  veel vocht binnen

  ik heb veel last van vocht binnen in mijn venga, hebben hier meer vengas. last van.
×
×
 • Create New...