Ga naar inhoud

timmert26

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Auto
    Kia picanto 2013

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

timmert26's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

1

Reputatie

  1. Ik heb zelf een picanto 2013 en heb naar allerlei mogelijkheden gekeken om mijn mountainbike voor 30-60min te vervoeren aan de picanto. Een trekhaak wordt lastig i.v.m. gewicht montagekosten etcetc. Een dakdrager met alle accesoires zou ook redelijk aan de prijs worden en dan zijn er nog de dragers voor aan de kofferklep maar die blokkeren mogelijk de kentekenplaat en/of de verlichting. Nu heb ik zelf van de week een rockbros dakdrager gekocht met zuignappen voor op het dak. Het werkt goed, het zit muurvast op het dak. Ik heb het achterwiel redelijk aan de zijkant moeten plaatsen aangezien het metaal van het dak nogal wat speling heeft wat meer in het midden. Al met al werkt het prima, allicht wel het risico op een deukje, maar voor nu voor korte ritten werkt het super.
  2. Ik heb zelf een 2013 model, het lijkt erop of die CC veel "ronder" moet op basis van het stuur. Deze loopt een beetje spits toe aan de bovenkant. Het was anyways leuk geweest voor E200,- . Ik ben niet van plan E500 euro uit te geven voor een beetje extra comfort.
  3. Helaas, de E200 voor cruise control bleek voor het nieuwste model, het was ook te mooi om waar te zijn. Ze konden het wel doen maar dan kostte het iets van 700-800 euro, beetje enthousiast. In ieder geval weer een kleine beurt gehad
  4. Ik heb zelf een picanto 2013 zonder poespas, heb niet eens een afstandsbediening dus het leek mij ook al sterk dat het zou moeten kunnen. Ter plekke zeiden ze dat het zou moeten passen. Ik zal het de dag zelf nog even opnieuw navragen, voor ik met een rekening van jewelste wordt geconfronteerd.
  5. Dit is het setje dat ik bedoelde, volgens mijnKIA
  6. Ik was van de week bij de dealer voor een mankementje (gordelpiep bleef afgaan ondanks dat de gordel vastzat). In mijn wachttijd zat ik tussen mijnKIA te neuzen, toen zag ik dat er voor "mijn model" (Picanto 2013) voor E199,- incl montagekosten een originele cruise control in het stuur ingebouwd kon worden. Ik ben uiteraard even naar de balie gelopen en gevraagd of het kon, de medewerker heeft het nagekeken en die zei dat het zou moeten kunnen. Op 5 maart gaat die voor een kleine beurt dus dan monteren ze meteen de cruise control. Ik heb echter momenteel gewoon een kaal stuur zonder bediening, maar ik ben benieuwd of ze het gaat lukken voor die prijs .
  7. Ze staan inderdaad op ebay voor rond de E30 voor een paneel incl. Usb en aux aansluiting alleen moet er dan nog een extra 12v stekker bij in. Maar eens even kijken en verder zoeken, bedankt! Allicht ook eens een kia dealer bellen en vragen of zij het kunnen en tegen welke prijs.
  8. IK heb een kia picanto CVVT uit 2013 en deze heeft maar 1 12V aansluiting (sigarettenaansteker). Nu zit er naast deze nog een gat die is afgedicht met een stuk plastic. Bij sommige zit hier een USB aansluiting oid in. Mijn vraag is eigenlijk is het mogelijk hier nog een 12V aansluiting in te (laten) bouwen en hebben mensen hier ervaring mee, ook qua kosten? Ongeveer deze situatie:
  9. Hallo allemaal, Ik ben timmert26, Ik ben lid geworden op 13-03-17. Mijn profiel
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...